bart_zaw

Posiadacz elektryka
Jeszcze nie byłem bo mam wątpliwości co do tego zakupu - jak widać uzasadnione. Zdumiewający bałagan.
16.1 - to kluczowy wpis bo musi się zgadzać na obydwóch dokumentach + na aucie na wklejce też musi być to samo a sprawdzić nie ma jak bo aut nikt jeszcze nie widział

J123

Zadomawiam się
16.1 - to kluczowy wpis bo musi się zgadzać na obydwóch dokumentach + na aucie na wklejce też musi być to samo a sprawdzić nie ma jak bo aut nikt jeszcze nie widział
Jeżeli to prawda to trzeba założyć, że w Tesli tego nie wiedzą bo chyba z premedytacją nie wystawialiby wadliwych dokumentów ?
Wczoraj wysłałem na warsaw_sales email aby opóźnić o tydzień odbiór (zgodne z umową zamówienia), dziś ponowiłem na inne adresy podane tu na forum chudy, anna ,nikola. Dziś wisiałem długi czas na telefonie. Niestety kontakt niemożliwy.

solik

Pionier e-mobilności
te nowsze maja slabszy silnik i przyspieszenie powyzej 6s, przedtem sr+ mial 5,6s i mocniejszy silnik ale mnijesza baterie

Piti

Zadomawiam się
Załączam zdjęciach naszych dokumentów. Mamy leasing. Rejestruje jakiś pośrednik. Najpierw był inny problem, teraz jest z oświadczeniem o danych do rejestracji. Może ktoś spojrzy i powie mi o co im chodzi, bo już zgłupieliśmy...

View attachment 9440View attachment 9441
MonikaW, a ty nie masz modelu 3 czasami ?

A wiesz dla jakich modeli Tesli jest to forum ? Zobacz na górę na tytuł 😀

Last edited:

J123

Zadomawiam się
Tutaj chyba przez przypadek przyszli właściciele modeli 3 rwd i robią wpisy na forum dla Y 😀
Dlatego jest zamieszanie….
Gdyby Tesla publikowała dane techniczne zamawianego pojazdu jak inni to byłoby prościej.
Tak kupuje się kota w worku.