Michal
Moderator
Wtedy bateria jest cały czas przygotowywana do maksymalnej wydajności, więc chodzi podgrzewanie / chłodzenie itp na max."więcej pali" na Plaid niż na Sport
Wtedy bateria jest cały czas przygotowywana do maksymalnej wydajności, więc chodzi podgrzewanie / chłodzenie itp na max."więcej pali" na Plaid niż na Sport
A widzisz...To tak 3 kWh na oko i by się zgadzało .....Wtedy bateria jest cały czas przygotowywana do maksymalnej wydajności, więc chodzi podgrzewanie / chłodzenie itp na max.
Jak działa numeracja wersji? Trochę jestem zaskoczony, bo mam wersję 2023.2.12, a jestem na standardowym ustawieniu, a nie bleeding edge. 2022.45.11 to jakby z zeszłego roku.Wyglada na to ze w końcu się doczekaliśmy softu dla aut bez czujników.
Btw Green zrobil literówkę, gdyż chodzi o wersje 2022.45.11 zawierającą FSD 11.3.2
View attachment 9534
bo to jest BetaJak działa numeracja wersji? Trochę jestem zaskoczony, bo mam wersję 2023.2.12, a jestem na standardowym ustawieniu, a nie bleeding edge. 2022.45.11 to jakby z zeszłego roku.