Nowy soft do Infotaiment i nowe mapy

Pawel_PS

Zadomawiam się
Ja do peugeota też ściągam, mam nadzieję że zmieni się ten głupi limit 50% naładowania baterii, żeby móc zdalnie odpalić ogrzewanie/klimatyzację.
Oj, przydałoby się. Ja nie mam jak sprawdzić, bo przed aktualizacją podładowałem się do 80% :)

GrzesiekK

Zadomawiam się
Miałem nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto wie co się zmieniło :) Załadowałem i dla mnie zupełnie nic. Ja miałem tylko nadzieję baterie w % zobaczyć ale jest po staremu :(

Pawel_PS

Zadomawiam się
50% niestety pozostało... Jeździłem dzisiaj chwilę po mieście i po powrocie do domu mam 49%. No i kupa, delikatnie mówiąc. Przy próbie włączenia kontroli klimatu wyskakuje powiadomienie o zbyt niskim poziomie naładowania baterii i info o konieczności 50%.

Jusand

Posiadacz elektryka
50% niestety pozostało... Jeździłem dzisiaj chwilę po mieście i po powrocie do domu mam 49%. No i kupa, delikatnie mówiąc. Przy próbie włączenia kontroli klimatu wyskakuje powiadomienie o zbyt niskim poziomie naładowania baterii i info o konieczności 50%.
A ja właśnie aktualizuje mając nadzieję na tą zmianę. Czyli nie wnosi nic co widać dla nas. Może lepiej będzie się łączyć z apką.

GrzesiekK

Zadomawiam się
Na jednym z forów czytam, że chyba się komuś rączka obsunęła. i to co wydano to wersja przedprodukcyjna. Tak naprawdę obowiązuje 44.02.16.52 z kwietnia ubieglego roku. Ci którzy nie zdążyli zaktualizować piszą, że zniknęło im to z listy dostępnych aktualizacji.

KrzysztofFly

Moderator
Na jednym z forów czytam, że chyba się komuś rączka obsunęła. i to co wydano to wersja przedprodukcyjna. Tak naprawdę obowiązuje 44.02.16.52 z kwietnia ubieglego roku. Ci którzy nie zdążyli zaktualizować piszą, że zniknęło im to z listy dostępnych aktualizacji.
No u mnie (a sprawdziłem przed chwilą) pokazuje do pobrania tą aktualizację.
Zrzut ekranu 2023-03-19 233627.png

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja jednego dnia miałem info na aplikacji, że jest nowy soft, ale nie było go programie na PC. Potem po trzech dniach pojawił się też w programie na PC.
Po zainstalowaniu w samochodzie wyświetla się nowy numer softu z datą grudniową 2022. Wcześniej był inny numer i data kwietniowa.

p0li

Pionier e-mobilności
na niemieckim forum pisza ze troche poprawila sie komunikacja z autem

Jusand

Posiadacz elektryka
na niemieckim forum pisza ze troche poprawila sie komunikacja z autem
Może faktycznie lepiej to chodzi, ale trzeba przetestować dłużej. Tymczasem pojawiła się nowa wersja map do ściągnięcia.