A czy ta Pani dała Ci datę odbioru czy tylko tak sobie piszecie?Ja rozmawiam po angielsku. Pani z Berlina pisze do mnie, po polsku. #2 w IVR to "po Angelsku"
A czy ta Pani dała Ci datę odbioru czy tylko tak sobie piszecie?Ja rozmawiam po angielsku. Pani z Berlina pisze do mnie, po polsku. #2 w IVR to "po Angelsku"
To wygląda tak, przelew zrobiłem dziz:A czy ta Pani dała Ci datę odbioru czy tylko tak sobie piszecie?![]()
Najpóźniejszy to chodzi o to jaką najpóźniejszą datę odbioru zaproponuje Ci tesla ząbki, bo wiele innych osób już ma umówione terminy i one są niedostępne, czyli patrząc w kalendarz odbiorów i dostępne terminy taki maksymalny termin Ci podała. Natomiast jak nie odbierzesz to nic się nie stanie, muszą przytrzymać Ci auto za które zapłaciłeś i wyznaczą Ci nowy termin, być może dopiero na połowę kwietnia bo znowu to będzie pierwszy dostępny.To wygląda tak, przelew zrobiłem dziz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam,
samochod dojezdza do nas okolo jutra. Samochod ma byc do soboty. Najpozniejszy odbior auta bedzie mozliwy 29.03.2023.
Komplet dokumentow wysle od razu kurierem po otrzymaniu potwierdzenia przelewu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co mnie martwi to ze czy będę miał dostatnio czasu na rejestracje... Tak naprawdę nie rozumiem co to znaczy "najpuzniejszy". Co się stanie póżniej, jak nie zdążęKara, assasination, dłonią po popie, zabiorą mi samochód? Jakiś radziecki sposób stawić deadlines. Komunikacja na Oskar
Kurde ale to bejca i ćwierć tysiąca kucy i napęd na cztery, i młoda rocznikowo, ja nie wiem, ale to się kwalifikuje już pod małego ...Trochę OT, ale @Piti tak wyśmiewał tutaj opisy w stopce (fura żony… bezmózgi itd.), ale widać, że zmienił zdanie i oferuje do sprzedaży BMW w swojej stopce.
View attachment 9592
Niech do mnie wyślą, chętnie odbiorę nawet jutro....Na Niemieckim forum raportują użytkownicy, że wznowili wydawanie LR QS, zamówienia ze stycznia i lutego. Chcą ludziom wypychać przed końcem kwartału. Również LR białe, produkcja z 13.03.
Dziękuję! Czyli źle to przetłumaczyłem.Najpóźniejszy to chodzi o to jaką najpóźniejszą datę odbioru zaproponuje Ci tesla ząbki, bo wiele innych osób już ma umówione terminy i one są niedostępne, czyli patrząc w kalendarz odbiorów i dostępne terminy taki maksymalny termin Ci podała. Natomiast jak nie odbierzesz to nic się nie stanie, muszą przytrzymać Ci auto za które zapłaciłeś i wyznaczą Ci nowy termin, być może dopiero na połowę kwietnia bo znowu to będzie pierwszy dostępny.