PawelGDZ

Posiadacz elektryka
ok, masz rację, nie napisałem, że chodzi mi o LR,
sąsiedzi zza Odry mają zdecydowanie większy asortyment na 3 i Y niż my
nie wspominając już o S czy X

Michal

Moderator
Rob reset. Nic złego z tego nie wyniknie, nie ma się co zastanawiać.

zibizz1

Pionier e-mobilności

c4sper

Zadomawiam się
Wyskoczyło mi dzisiaj powiadomienie ze mam dwa zdarzenia sentry, w plikach jest pusto nic tam niema, spotkał się ktoś z taka sytuacją? Po tej sytuacji sformatowałem USB z poziomu auta rano zobaczę czy coś tam jest, tylko zastanawiam się jakie dalej kroki podjąć jak nie będzie plików?

daniel

Señor Meme Officer
Wyskoczyło mi dzisiaj powiadomienie ze mam dwa zdarzenia sentry, w plikach jest pusto nic tam niema, spotkał się ktoś z taka sytuacją? Po tej sytuacji sformatowałem USB z poziomu auta rano zobaczę czy coś tam jest, tylko zastanawiam się jakie dalej kroki podjąć jak nie będzie plików?
Jeśli sformatowałeś dysk USB to na 100% nie będzie tam żadnych filmów, bo to czyści dysk. Plik tam jest, bo raczej komputer nie nadpisał go zerami czy jedynkami jak przy pełnym formatowaniu dysku na kompie, ale usunął wpisy w dzienniku gdzie na dysku szukać tego pliku, więc tylko specjalistyczne odzyskiwanie danych wchodzi w grę. Teoretycznie mógłbyś sam odzyskać pliki za pomocą jakiegoś programu na komputerze, ale osobiście nie wiem co polecić.

Last edited:

c4sper

Zadomawiam się
Jeśli sformatowałeś dysk USB to na 100% nie będzie tam żadnych filmów, bo to czyści dysk. Plik tam jest, bo raczej komputer nie napisał go zerami czy jedynkami jak przy pełnym formatowaniu dysku na kompie, ale usunął wpisy w dzienniku gdzie na dysku szukać tego pliku, więc tylko specjalistyczne odzyskiwanie danych wchodzi w grę. Teoretycznie mógłbyś sam odzyskać pliki za pomocą jakiegoś programu na komputerze, ale osobiście nie wiem co polecić.
Wyskoczyło powiadomienie plików nie było na dysku, nie pokazywało nic w aucie. Po tej sytuacji zrobiłem format z poziomu samochodu zobaczymy jutro czy coś zapisał, jak dalej będzie pusto to nie wiem gdzie szukać problemu, co ciekawe przed formatem jak wymusiłem zapisanie normalnego nagrywania to plik się pojawił, no cóż jutro będę się tym martwic jak dalej będzie pusto :)

c4sper

Zadomawiam się
Dobra po formacie są pliki sentry dostępne w aucie, jak odbierałem wczoraj auto to nie zrobiłem na dzień dobry formatowania może nie miał odpowiedniej struktury katalogów, nie wiem ważne że działa dzięki za pomoc :)

Last edited: