dziś miałeś czy masz dopiero.? Do nas dzwonili o 8:00 ze jescze nie ma. kolejny telefon około 10 ma być zobaczymy. też mamy 200 km urlopy wzięte itd..Ja miałem dziś odbiór i dzwonili wczoraj ze jest i zapraszają. Zależy pewnie od dostawy. Chyba ze mnie zrobił w chu… bo jadę opad 250 km w jedna stronę 😅
Dzięki to Siadamy do auta i jedziemy właśnie wskoczyło mi do aplikacji auto już z informacją o naładowaniu baterii a kontaktu z Tesli nie maWlasnie podjechała laweta z nowymi 3kami, przed chwila przejeżdżałem obok![]()
mam odbiór po południu. Jadę jakimś dyliżansem po auto 🙂dziś miałeś czy masz dopiero.? Do nas dzwonili o 8:00 ze jescze nie ma. kolejny telefon około 10 ma być zobaczymy. też mamy 200 km urlopy wzięte itd..
Ja takiej informacji o naładowaniu nie mam. Ciekawe. Mam tylko ze odbiór. A auta nie dopisują na miejscu do aplikacji przy odbiorze tak ze już go widać jako twój. ? Może dlatego ze ma przez leasingDzięki to Siadamy do auta i jedziemy właśnie wskoczyło mi do aplikacji auto już z informacją o naładowaniu baterii a kontaktu z Tesli nie ma
Sam samochód jeszcze w pełni nie współpracuje z aplikacją ale mi się dodał W lewym górnym rogu mam informację 37%. Wydaje mi się że jest to bateriaJa takiej informacji o naładowaniu nie mam. Ciekawe. Mam tylko ze odbiór. A auta nie dopisują na miejscu do aplikacji przy odbiorze tak ze już go widać jako twój. ? Może dlatego ze ma przez leasing
Oby to bateria auta a nie procent dostawy do salonu 😂Sam samochód jeszcze w pełni nie współpracuje z aplikacją ale mi się dodał W lewym górnym rogu mam informację 37%. Wydaje mi się że jest to bateria