xcszuv

Zadomawiam się
Czy wasze dzisiejsze odbiory (piatek) ze znakiem zapytania ? miałem telefon że auta jeszce niema :( ze jedzie
mają dzwonić o 10 s jak uwas ?

xcszuv

Zadomawiam się
Ja miałem dziś odbiór i dzwonili wczoraj ze jest i zapraszają. Zależy pewnie od dostawy. Chyba ze mnie zrobił w chu… bo jadę opad 250 km w jedna stronę 😅
dziś miałeś czy masz dopiero.? Do nas dzwonili o 8:00 ze jescze nie ma. kolejny telefon około 10 ma być zobaczymy. też mamy 200 km urlopy wzięte itd..

xcszuv

Zadomawiam się
Wlasnie podjechała laweta z nowymi 3kami, przed chwila przejeżdżałem obok :)
Dzięki to Siadamy do auta i jedziemy właśnie wskoczyło mi do aplikacji auto już z informacją o naładowaniu baterii a kontaktu z Tesli nie ma

tomA

Posiadacz elektryka
Dzięki to Siadamy do auta i jedziemy właśnie wskoczyło mi do aplikacji auto już z informacją o naładowaniu baterii a kontaktu z Tesli nie ma
Ja takiej informacji o naładowaniu nie mam. Ciekawe. Mam tylko ze odbiór. A auta nie dopisują na miejscu do aplikacji przy odbiorze tak ze już go widać jako twój. ? Może dlatego ze ma przez leasing

xcszuv

Zadomawiam się
Ja takiej informacji o naładowaniu nie mam. Ciekawe. Mam tylko ze odbiór. A auta nie dopisują na miejscu do aplikacji przy odbiorze tak ze już go widać jako twój. ? Może dlatego ze ma przez leasing
Sam samochód jeszcze w pełni nie współpracuje z aplikacją ale mi się dodał W lewym górnym rogu mam informację 37%. Wydaje mi się że jest to bateria

MonikaW

Nowy na Forum
Auto odebrane wczoraj. W salonie bardzo sympatycznie. Pan wszystko pokazywał, tłumaczył. Auto niestety naładowane tylko do 35%. Pokierowano nas na mocną ładowarkę na Orlenie nieopodal. Tam pustki, żadnej kolejki. Doładowanie na dojazd do Łodzi zajęło 10 minut. Auto na miejscu sprawdzone powierzchownie (czy wszystkie gadżety spakowane, czy nie ma żadnych gniotek i zadrapań). Jest 24h na zgłoszenia problemów. Nawet jak wracając przerysujecie auto, to możecie zgłosić, że już takie było ;)
Generalnie auto super, u nas tylko maska lekko krzywo spasowana. Nic więcej nie wyszukaliśmy.