Piti

Zadomawiam się
Proszę załączcie screena z vinem w apce , jak to ma wyglądać?!
Zamówiłem 13.01.23 MYP , nic nie słychać w ogóle
Ostatnio dostałem wiadomość 10 marca :

Aktualizacja Tesli - wspaniałe wieści, zbliżanie termin dostawy Twojej Tesli. Odpowiedz TAK, jeśli jesteś gotowy do odbioru do końca marca, lub odpowiedz NIE jeśli nie jesteś gotowy.
Uuuuuu, to SMS początkowy, jeden z pierwszych, które dostałem.
Raczej daleka droga jeszcze…..

Ale uwaga! W Tesli często dzieją się cuda, 28.03 auta nie ma, 29.03 już jedzie na lawecie z Berlina, 31.03 odbiór
😀

Piti

Zadomawiam się
Dostałem przed chwilą telefon z Tesli w sprawie zamówienia... Mam w apce VIN, najlepiej żebym dzisiaj zapłacił i jutro odebrał auto. Przez leasing, z ogarnięciem rejestracji itd... Oni tam są chyba głupi....
Takie propozycje są to norma w Tesli. Rano dzwonią do gościa ze Szczecina aby do godz.12:00 dzisiaj odebrać 😀
Po drodze rejestracja i ubezpieczenie.
Pikuś

ypl

Pionier e-mobilności
a kilka pierdół;) ...
Ło Panie, pięknie, podeślij na priv linki skąd brałeś z aliexpress, najlepiej zamawiać od sprawdzonego. Ekran z jakim gniazdem zamówiłeś, ile pin?

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Dostałem przed chwilą telefon z Tesli w sprawie zamówienia... Mam w apce VIN, najlepiej żebym dzisiaj zapłacił i jutro odebrał auto. Przez leasing, z ogarnięciem rejestracji itd... Oni tam są chyba głupi....
no i VIN poszedł się bujać :(

Chris

Posiadacz elektryka
Nagraj jakiś filmik z tymi rzeczami :)
to same pierdoły, ale wrzucę kilka fotek jak auto odbiorę,... tylko to pewnie będzie w temacie TMY dostawy VIII kwartał 2023 ;), jak w takim tempie QS wyjeżdża... filmów nie kręcę, ludzie będą zaczepiać, autografy, selfi... to nie dla mnie ;)