ypl

Pionier e-mobilności
Zamów jeszcze jeden :D
Jak tylko wejdą zamówienia na cybertrucka to zamawiam, pytanie kiedy to będzie, ale tam to będzie czekania na rok albo i lepiej no i na Ygreka się fajniej czeka bo więcej ludzi zamawia ;)

Piti

Zadomawiam się
Powiem Wam, że bardzo fajna społeczność tutaj jest, będzie mi brakować tych dyskusji i wspólnego wyczekiwania na VIN. Teraz już po odbiorze to nie będzie to samo, już mniejsze emocje 😁
Odbiór jutro 29.03 - jak już po odbiorze ???

ypl

Pionier e-mobilności
Odbiór jutro 29.03 - jak już po odbiorze ???
Skrót myślowy, jutro już po odbiorze będę, ale już mniejsze emocje są :)

ypl

Pionier e-mobilności
Dzwonią do was z Tesli 1 dzień przed odbiorem aby potwierdzić odbiór ???
Bo do mnie już 2 x
Miałeś rację, przed chwilą dzwonili i pytali czy na pewno jutro odbiorę :)

kristof46

Fachowiec
Zamówiłem LR QS i nie mam VINu, więc łączę się w bólu ;)
Ten wielki wspaniały QS nagle ma opóźnienia w dostawach. Podobnie inne kolory nie licząc białego i czarnego. Dlaczego? Może za dużo ludzi zamawia i nie odbiera. Przez to później chcąc sprzedać jakieś auto lepiej dla Tesli robić białe i czarne a resztę olewać licząc że ludzi zmienią zdanie i wezmą „bazowy” kolor. Tak to widzę. Już wspomniałem ze na wiśniowego Performance znajomy czeka od zeszłego roku od wakacji. Także tak.

ypl

Pionier e-mobilności
Ten wielki wspaniały QS nagle ma opóźnienia w dostawach. Podobnie inne kolory nie licząc białego i czarnego. Dlaczego? Może za dużo ludzi zamawia i nie odbiera. Przez to później chcąc sprzedać jakieś auto lepiej dla Tesli robić białe i czarne a resztę olewać licząc że ludzi zmienią zdanie i wezmą „bazowy” kolor. Tak to widzę. Już wspomniałem ze na wiśniowego Performance znajomy czeka od zeszłego roku od wakacji. Także tak.
Przy tej cenie kolorów, to lepiej kupić biały i oklejać folią, folia zawsze też jakąś ochronę daje. Mam wycenę na oklejenie całego auta łącznie z wnękami czyli jak otworzysz drzwi to nie będzie biały tylko w kolorze jak reszta auta. Koszt 12k pln netto, ale mnie się przez ten czas oczekiwania tak opatrzył ten biały i spodobał, że będę tylko oklejał bezbarwny PPF. Mnie się osobiście spodobało takie oklejenie
Na zasadzie dwa kolory, ale małżonce się takie coś nie podoba, a że to auto dla niej no to będzie tylko bezbarwny PPF, lampy tylko przyciemnię i szyby, plus dechroming i szare plastiki na na czarny połysk oklejone będą.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Ja też już mam, pytanie teraz co w związku z tym? :D
Czekać aż się łaskawie odezwie ktoś w sprawie terminu/aż wystawią fakturę?
czekaj, jak nie dzisiaj to jutro zadzwoni Pani Rudnik że masz jutro zapłacić i odebrać samochód. Jak nie to Ci VIN wezmą :)

itguy

Posiadacz elektryka
czekaj, jak nie dzisiaj to jutro zadzwoni Pani Rudnik że masz jutro zapłacić i odebrać samochód. Jak nie to Ci VIN wezmą :)
hehe, śmieszki tam pracują widzę...