ypl

Pionier e-mobilności
Ja też już mam, pytanie teraz co w związku z tym? :D
Czekać aż się łaskawie odezwie ktoś w sprawie terminu/aż wystawią fakturę?
Pisz do aglapa albo mogę Ci dać maila do Pani Nicola Rudnik, ona teraz rezyduje w Ząbkach, dzisiaj wręczała mi osobiście dokumenty, swoją drogą ładna lalka :LOL:

itguy

Posiadacz elektryka
Pisz do aglapa albo mogę Ci dać maila do Pani Nicola Rudnik, ona teraz rezyduje w Ząbkach, dzisiaj wręczała mi osobiście dokumenty, swoją drogą ładna lalka :LOL:
daj maila do Nicole :D

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
daj mi maila do P. Nicoli ok? dzisiaj dzwoniła do mnie :)

ypl

Pionier e-mobilności
Napisz, że masz VIN i prosisz o fakturę, wygenerują i wyślą, a jak prześlesz potwierdzenie przelewu to dokumenty do rejestracji zostaną do Ciebie nadane kurierem albo możesz osobiście w Ząbkach odebrać. W teorii jak wejdziesz na stronę www tesli i się na konto zalogujesz to mając VIN będziesz miał tam fakturę i dane do przelewu, sprawdź, w apce na telefonie tego nie będzie.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja do Pani Glapy napisałem przed chwila, dostałem numer przesyłki na 30 marca, wiec będę odbierał 31 :).

Pisz po proforme, opłacaj jak najszybciej to tak jak ja 30 dostaniesz dokumenty.

itguy

Posiadacz elektryka
Napisz, że masz VIN i prosisz o fakturę, wygenerują i wyślą, a jak prześlesz potwierdzenie przelewu to dokumenty do rejestracji zostaną do Ciebie nadane kurierem albo możesz osobiście w Ząbkach odebrać. W teorii jak wejdziesz na stronę www tesli i się na konto zalogujesz to mając VIN będziesz miał tam fakturę i dane do przelewu, sprawdź, w apce na telefonie tego nie będzie.
Dokładnie tak zrobiłem - mail już wysłany. Faktury jeszcze nie ma. Jest tylko faktura do zamówienia i i umowa zamówienia.
1680023758050.png

itguy

Posiadacz elektryka
Ja do Pani Glapy napisałem przed chwila, dostałem numer przesyłki na 30 marca, wiec będę odbierał 31 :).

Pisz po proforme, opłacaj jak najszybciej to tak jak ja 30 dostaniesz dokumenty.
niestety nie płacę gotówką, bo tak bym przelał kasę już dzisiaj:) Ale jutro podpisuję umowę leasingową, bez żadnych dotacji itp, więc jeśli dostanę fakturę to pewnie przeleją pieniądze jak tylko dostaną moją wpłatę własną, a że leasing mam we własnym banku więc wpłata własna dojdzie do nich w parę sekund :) Kwestia tylko czy tesla nada dokumenty jutro, ale się zobaczy. Jak nie, to najwyżej podjadę do nich -sie ogarnie :)