Piti

Zadomawiam się
Niech cię nie rusza. Ja nie będę banował ciebie bo chce zobaczyć jak będziesz szukał pomocy, a jej nie dostaniesz bo ludzie po prostu nie będą widzieć tych twoich postów. A uwierz mi, w przypadku Tesli to nie takie trudne.

Tak narzekasz na te stopki, a co masz u siebie? Ofertę sprzedaży ICE. Szczerze to możesz mi wyjaśnić po co? Liczysz, że znajdziesz kupca tutaj?
W mojej stopce jest oferta sprzedaży - dla mnie to główny cel stopki - a nie chwalenie się (bo to NIE MOJE AUTO)🤣

Ja mam innego bawarczyka, ale nie chwale się, bo mój mały ptak dawno już odleciał w nieznane….🤣🤣🤣

ELuk

Pionier e-mobilności
Co do tej etykiety pionierzy to przecież jest element forum zależnym od aktywności i długości stażu na forum, nikt sobie tego sam nie nadaje, ale sorry… to Twoje czepianie się tego świadczy o Twojej frustracji i małostkowości. 🤣

Chris

Posiadacz elektryka
Mnie zawsze zastanawia skąd tacy goście mają kasę na takie auta. Musi lombard prowadzić ;)

W mojej stopce jest oferta sprzedaży - dla mnie to główny cel stopki - a nie chwalenie się (bo to NIE MOJE AUTO)🤣

Ja mam innego bawarczyka, ale nie chwale się, bo mój mały ptak dawno już odleciał w nieznane….🤣🤣🤣
Jednak miałeś rację - prowadzi lombard

Piti

Zadomawiam się
Nie czytałem wszystkich postów. Gdzie i kiedy ten człowiek kogoś obraził?
Chwali sie tak samo jak reszta. Zreszta ten temat to jedno wielkie chwalenie i podniecanie się że ojej już mam vin ojej kurier itd.
Może coś ominąłem.
Nie chwaliłem się niczym.

Opisałem obszernie mój odbiór, może innym pomoże - czytajac inne odbiory dostałem pomoc - chciałem się odwdzięczyć.

Tu na forum dowiedziałem się nawet o nazwie statku, który wiózł moje auto, gdzie zacumowało, itp.

Dużo można się dowiedzieć, ale gwardia „pionierów” bez poczucia humoru i dystansu do siebie wywala nowych z poczuciem humoru - zaraz tez dostaniesz bobu od „różańca internetowych forumowiczów”. Lepiej się nie wychylaj… siedź spokojnie i sobie czytaj

Piti

Zadomawiam się
też się zdziwiłem, że zostałem "fachowcem", Piti nie skumał a dziwne, bo w trolowaniu internetowym jest "miszczem"
Bo nie jestem forumowiczem z „różańca pionierów sprzed kompa”
Jestem normalny🤣🤣🤣

Dlatego odrzucony🥲

gim-kg

Pionier e-mobilności
Nie jestem forumowiczem - jestem normalny🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 To co tu robisz i piszesz kolejne posty…
Daj spokój, skoro nie chcesz być forumowiczem to usuń konto i nie udzielaj się tutaj. Sam sobie zaprzeczasz takim działaniem.

„Nie będziesz szukał pomocy…” Ok zapamiętam i będę ci przypominał.

Chris

Posiadacz elektryka
🤣🤣🤣🤣 To co tu robisz i piszesz kolejne posty…
Daj spokój, skoro nie chcesz być forumowiczem to usuń konto i nie udzielaj się tutaj. Sam sobie zaprzeczasz takim działaniem.

„Nie będziesz szukał pomocy…” Ok zapamiętam i będę ci przypominał.
karmimy trola, wystarczy, Q1 i tak się skończył