Maxxxx

Zadomawiam się
W Tesli było takie ciśnienie wczoraj przy odbiorach, że jedna z pań pracujących chyba nie wytrzymała cieśnienia. A minowicie siedząc z Panem w aucie któy tłumaczył jak się obsługuje, usłyszeliśmy rozmowę że odchodzi z pracy (to był jej ostatni dzień) . Gość był w lekkim szoku, bo to była kierowniczka działu serwisowego :rolleyes:. Nic o tym nie wiedział, widzieliśmy jak tylko powiedziała że to koniec w Tesli i już jej nie będzie :> Oj źle tam się dzieje, wszyscy wczoraj wyglądali na lekko zestresowanych. A tak btw. to nie bierzcie tych powystawowych, co stoją na wystawce. Wczoraj w jednym prąd zszedł do zera i padł , w drugim było z 3 % ? Coś czuje że baterie mają tam niezłe degradacje, przy takich rozładowaniach do zera. Nie mówiąc o tym że dzieciaki tam ciągle siedzą, grają, wszystko kopią:)) (ja lubię dzieci jak by co :cool:, mam córkę) . Ogólnie auto petarda, tylko powrót o godzinie 20.30 do domu to bym chyba sam sobie tak źle nie potrafił wymyśleć, jak miałem 320km jadąc w takim deszczu że szkoda gadać. Dziś szukam usterek, co by zgłosić ale mówiąc szczerze AUTO JEST MEGA i chyba nie będę się czepiał na siłę :)) Jakieś milimietry źle spasowne elementy to fanaberie, mam tylko w lewy błotniku jakiś babroch w lakierze, ale nie wyobrażam sobie żeby przez to malować cały element.tyle na dziś, pozdrooooowionka!!!

Alef

Zadomawiam się
A przecież jest opcja otwierania tylko do pewnej wysokości i ustawienia tej wysokości na stałe. ;)
Wiedziałem o tym od początku. Po prostu zapomniałem. Szczęśliwy przyjechałem i nacisnąłem „otworzyć bagaznik” :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Wymienialiście już 5000 punktów za odbiór samochodu w ostatnim tygodniu marca na 5000 km ładowania na SuperChargerach?
A to nie działa tak, że auto-magicznie ściągnie z konta podczas ładowania na Supercharger?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
A to nie działa tak, że auto-magicznie ściągnie z konta podczas ładowania na Supercharger?
Nie. Musisz w sklepie wymienić w aplikacji 4800 punktów na kilometry do ładowania. Wtedy pojawiają się jako kilometry które „zużywasz” na ładowarkach.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Ale jak byłem tam w Ząbkach w czwartek to też wdziałem 4 takie małe lawety na jedno auto, więc chyba trochę aut tak wydali, nie tylko Twoje.
I wlasnie moja MYP tak przyjechała… dostałem info w srode około 15 ze jak ogarne płatność to mi ja dowiozą w czwartek do wieczora. Leasing miałem już klepnięty wcześniej wiec tylko faktura do opłacenia. Czekałem na potwierdzenie płatności z leasingu przez 5h, ale ostatecznie się udało. Tylko po potwierdzeniu za godzinę kontaktowała się firma od lawet ze jadą do mnie, potwierdzili adres itd. Przyjechała o 1 w nocy.

Attachments

• 871B02A7-C0EB-4CAF-B74F-BB43FEB366EE.jpeg
    871B02A7-C0EB-4CAF-B74F-BB43FEB366EE.jpeg
    2 MB · Liczba wyświetleń: 36