kARPIU
Fachowiec
Czekam na dostawe. Podobno jutro ma byc🤔Już kupiłeś tego WBoxa 3gen ?
Napewno pochwale sie jak tylko przyjdzie paczka
Czekam na dostawe. Podobno jutro ma byc🤔Już kupiłeś tego WBoxa 3gen ?
Jaki był calkowity koszt sprowadzenia Wboxa?Czekam na dostawe. Podobno jutro ma byc🤔
Chyba pisalem wczesniej, 530 +20euro dostawaJaki był calkowity koszt sprowadzenia Wboxa?
Nie. To chyba potrafi nrgkick…WBox 3gen łączy się z falownikiem żeby lądowanie było adekwatne do produkcji?
A nie chcesz przypadkiem teslowego evse 3fazowego co laduje dwoma fazami ?Apropos EVSE Zencar i pracy na tylko 2 fazach:
Ponieważ w swej głupocie pociągnąłem kiedyś przed dom do słupka elektrycznego kabel o zbyt małej ilości żył po rozmowie z dystrybutorem przetestowałem pracę EVSE Zencar i Tesli model 3 tylko na 2 fazach. Efekt jest zadawalający:
O ile jest odpowiednia faza (chyba L2) uwzględniona we wtyczce 3-fazowej to zarówno Zencar jak i Tesla startują ładowanie i mam na 2x16A ładowanie 7kW. Jak by nie patrzeć lepiej niż standardowe 3kw. Jeżeli ktoś ma taki problem albo musi poświęcić jedną fazę na coś innego o dużym poborze, jest to jakieś rozwiązanie.
Pozdrawiam!
Czemu nie? Daj na priv to się dogadamyA nie chcesz przypadkiem teslowego evse 3fazowego co laduje dwoma fazami ?
Kupilem takie i chyba jest gdzies jakis przewod uszkodzony bo laduje max 7kW
Odebrałeś WBoxa?Czekam na dostawe. Podobno jutro ma byc🤔