Tesla Model Y - gadżety

Michal

Moderator
Ej, co to za spotkania potajemne :) może niektórzy też by chcieli się spotkać ;)

ypl

Pionier e-mobilności
Wpadniesz na przejażdżkę TM3LR to porównasz.
Po majówce bardzo chętnie, teraz mam zapiermandol, bo na majówkę lecę do Krakowa z rodzinką, i przed urlopem jest kumulacja tematów w firmie.

ypl

Pionier e-mobilności
Ej, co to za spotkania potajemne :) może niektórzy też by chcieli się spotkać ;)
No trzeba pomyśleć nad jakimś mini spotem Warszawskim, jak już te gadżety wszystkie nam zjadą z Ali to będziemy oglądać :LOL:

Chris

Posiadacz elektryka
No i i kombinerkami wyłamałem plastiki pasów według zaleceń Bronka

View attachment 10333

Generalnie wygląda to tragicznie, nie lubię takiej prowizorki, i o dziwo klamra od pasa na skrajnym fotelu ma inny kształt niż na środkowym siedzisku, trzeba było inaczej wyłamywać. Spróbuję jeszcze raz zamówić komplet przedłużek z aliexpress, takich co będą fabrycznie do tesli pasować, ale już powoli tracę nadzieję z tymi przedłużkami.
Nie no..., nie jest tak źle..... :ROFLMAO:przecież nie wszystko musi być gładkie... równo przycięte..., jak widać można odlecieć artystycznie i odnaleźć swój styl nawet w tuningu pasów :). Ja tam daję 5 gwiazdek za fantazję 😁. PS. żona jak to zobaczyła, nie schowała Ci kombinerek?

ypl

Pionier e-mobilności
Żona jeszcze nie widziała 😭
Jak jutro zobaczy to zapyta co dzisiaj wieczorem paliłem albo co piłem 🤣

bart_zaw

Posiadacz elektryka
No trzeba pomyśleć nad jakimś mini spotem Warszawskim, jak już te gadżety wszystkie nam zjadą z Ali to będziemy oglądać :LOL:
Teraz to już codziennie spotykam po drodze któryś model Tesli - ale dzisiaj i wczoraj to te marcowe odbiory bo bliźniacze numery WZ do moich ( chyba z jednego rzutu rejestrowane). Mini event - zlot lokalny więc bez ładowania się obejdzie.

ypl

Pionier e-mobilności
W trakcie clenia importowego -- cholera wie co translator ma na myśli ale zakładam że przyszły tydzień u mnie.
To czekam 😉

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Jeszcze odnośnie eva dywaniki, są świetne bo cały bród/piach zostaje w tych "komórkach", plus mają bardzo dużo mocnych rzepów, więc generalnie w ogóle piach nie wylatuje pod dywaniki ani poza dywaniki, sprzątanie auta dużo prostsze, i dużo lepiej czystość na co dzień utrzymać. Dopasowanie do ygreka idealne jest.
ja też mam i jestem zadowolony. Ale dla mnie rzepy są za mocne, bo jak wyciągam to mi się piach wytrzepuje :p Ale tak, bardzo fajne trzeba przyznać.

itguy

Posiadacz elektryka
ja też mam i jestem zadowolony. Ale dla mnie rzepy są za mocne, bo jak wyciągam to mi się piach wytrzepuje :p Ale tak, bardzo fajne trzeba przyznać.
@ypl w temacie tych dywaników i maty do bagażnika to ona jest inna niż na zdjęciach, cytuję mail od producenta w odpowiedzi na pytanie czy dadzą radę wyprodukować dzieloną żeby nie było problemu z otwieraniem tych pokryw w trunku :) :)
Dzień dobry, mata do bagażnika w tym modelu jest dzielona na dwie części :) Zdjęcie w aukcji ma charakter poglądowy
więc pewnie zamówię, bo nie widzę zbytnio alternatyw żeby nie psuć funkcjonalności tych schowków pod podłogą, a już mi dzisiaj spacerówką nie nieśli piachu do bagażnika :poop: