Po majówce bardzo chętnie, teraz mam zapiermandol, bo na majówkę lecę do Krakowa z rodzinką, i przed urlopem jest kumulacja tematów w firmie.Wpadniesz na przejażdżkę TM3LR to porównasz.
No trzeba pomyśleć nad jakimś mini spotem Warszawskim, jak już te gadżety wszystkie nam zjadą z Ali to będziemy oglądaćEj, co to za spotkania potajemnemoże niektórzy też by chcieli się spotkać
![]()
Nie no..., nie jest tak źle.....No i i kombinerkami wyłamałem plastiki pasów według zaleceń Bronka
View attachment 10333
Generalnie wygląda to tragicznie, nie lubię takiej prowizorki, i o dziwo klamra od pasa na skrajnym fotelu ma inny kształt niż na środkowym siedzisku, trzeba było inaczej wyłamywać. Spróbuję jeszcze raz zamówić komplet przedłużek z aliexpress, takich co będą fabrycznie do tesli pasować, ale już powoli tracę nadzieję z tymi przedłużkami.
W trakcie clenia importowego -- cholera wie co translator ma na myśli ale zakładam że przyszły tydzień u mnie.No to w sumie może poczekam, a kiedy masz orientacyjnie dostawę?
Teraz to już codziennie spotykam po drodze któryś model Tesli - ale dzisiaj i wczoraj to te marcowe odbiory bo bliźniacze numery WZ do moich ( chyba z jednego rzutu rejestrowane). Mini event - zlot lokalny więc bez ładowania się obejdzie.No trzeba pomyśleć nad jakimś mini spotem Warszawskim, jak już te gadżety wszystkie nam zjadą z Ali to będziemy oglądać![]()
To czekam 😉W trakcie clenia importowego -- cholera wie co translator ma na myśli ale zakładam że przyszły tydzień u mnie.
ja też mam i jestem zadowolony. Ale dla mnie rzepy są za mocne, bo jak wyciągam to mi się piach wytrzepujeJeszcze odnośnie eva dywaniki, są świetne bo cały bród/piach zostaje w tych "komórkach", plus mają bardzo dużo mocnych rzepów, więc generalnie w ogóle piach nie wylatuje pod dywaniki ani poza dywaniki, sprzątanie auta dużo prostsze, i dużo lepiej czystość na co dzień utrzymać. Dopasowanie do ygreka idealne jest.
@ypl w temacie tych dywaników i maty do bagażnika to ona jest inna niż na zdjęciach, cytuję mail od producenta w odpowiedzi na pytanie czy dadzą radę wyprodukować dzieloną żeby nie było problemu z otwieraniem tych pokryw w trunkuja też mam i jestem zadowolony. Ale dla mnie rzepy są za mocne, bo jak wyciągam to mi się piach wytrzepujeAle tak, bardzo fajne trzeba przyznać.
więc pewnie zamówię, bo nie widzę zbytnio alternatyw żeby nie psuć funkcjonalności tych schowków pod podłogą, a już mi dzisiaj spacerówką nie nieśli piachu do bagażnikaDzień dobry, mata do bagażnika w tym modelu jest dzielona na dwie częściZdjęcie w aukcji ma charakter poglądowy