bart_zaw
Posiadacz elektryka
U mnie srebrny zdjęty - miejsce na naklejkę dofinansowania robięJa zostawiam srebrny (na razie) mam tylko nadzieję że nie odpadną przy myciu![]()
U mnie srebrny zdjęty - miejsce na naklejkę dofinansowania robięJa zostawiam srebrny (na razie) mam tylko nadzieję że nie odpadną przy myciu![]()
Niby taki bogaty, samochody kupuje jak wrotki, a zamiast korzystać ze swojego nieskończonego bogactwa, czepia się ludzi na forum... Bidulka... Idź kup ferrari sprzątaczce.Niby fura żony (stopka ⬇️), a „duży chłopiec” ypl bawi się w naklejki i dodatki z ali - no i użytkuje furę częściej od niej…. Bidulka… Po co takie bzdury w stopce, pojęcia nie mam…(z tym cyber szczególnie)
Co do tablic - też tak robię i jest kilka powodów tak samo jak VIN w ogłoszeniach i też numery rej. Kilka wizyt na komendach za tankowanie na zrywkę skutecznie mnie zniechęca.a no jakoś tak.
P.S.
po myciu nie odpadły hehe
No wiesz na „zielone blachy” to trudno zatankować.Co do tablic - też tak robię i jest kilka powodów tak samo jak VIN w ogłoszeniach i też numery rej. Kilka wizyt na komendach za tankowanie na zrywkę skutecznie mnie zniechęca.
Prawda ale odruch został , jeszcze ze dwie zmiany aut i może nowe nawyki będę mialNo wiesz na „zielone blachy” to trudno zatankować.
A po co googleNo wiesz na „zielone blachy” to trudno zatankować.