Tesla Model Y - gadżety

Michal

Moderator
Niby fura żony (stopka ⬇️), a „duży chłopiec” ypl bawi się w naklejki i dodatki z ali - no i użytkuje furę częściej od niej…. Bidulka… Po co takie bzdury w stopce, pojęcia nie mam…(z tym cyber szczególnie)
Niby taki bogaty, samochody kupuje jak wrotki, a zamiast korzystać ze swojego nieskończonego bogactwa, czepia się ludzi na forum... Bidulka... Idź kup ferrari sprzątaczce.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
a no jakoś tak.
P.S.
po myciu nie odpadły hehe
Co do tablic - też tak robię i jest kilka powodów tak samo jak VIN w ogłoszeniach i też numery rej. Kilka wizyt na komendach za tankowanie na zrywkę skutecznie mnie zniechęca.
Literki -- specjalnie po naklejenie ogrzałem opalarką z odległości i dwa dni temu szczota na myjni i są nadal w komplecie.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Co do tablic - też tak robię i jest kilka powodów tak samo jak VIN w ogłoszeniach i też numery rej. Kilka wizyt na komendach za tankowanie na zrywkę skutecznie mnie zniechęca.
No wiesz na „zielone blachy” to trudno zatankować.

Chris

Posiadacz elektryka
Gdyby się ktoś zastanawiał jak będą wyglądać oryginalne felgi 19 pomalowane na czarną satynę (1500 zł koszt) z dekielkami z aliexpress i nakładkami na śruby (62,21 zł), to wygląda to tak:Zdjęcie WhatsApp 2023-04-29 o 22.25.18.jpgZdjęcie WhatsApp 2023-04-29 o 22.25.20.jpgZdjęcie WhatsApp 2023-04-29 o 22.25.201.jpg