krzyss
Pionier e-mobilności
I jak te maty w koncu sa dzielone czy nie ?Zamawiana jakies 3 tygodnie temu, zaraz jak auto dostałem.
I jak te maty w koncu sa dzielone czy nie ?Zamawiana jakies 3 tygodnie temu, zaraz jak auto dostałem.
Tesla Warszawa Sp. z o.o., NIP 1231391573Widziałem że jest w necie jakiś Tesla Sklep Warszawa ale nawet nie wiem co to jest za twór. W regulaminie brak konkretów kto jest właścicielem itd.
Jutro instaluję!Dzisiaj już wszystko z pierwszej puli zakupów zamontowane do końca. Jednak to podświetlenie frunk’a najbardziej mnie cieszy.
View attachment 10068
Możesz podesłać link?Z szufladką do przedniego schowka to nie mam problemów (dobrze dopasowany oraz wyflakowany).
Mogę polecić za to matę do bagażnika z doczepianym protektorem (wykonanym z miękkiej pianki) do ochrony zderzaka lub jako podkład antypoślizgowy przedmiotów położonych luzem na macie.
Całość wyszła dość drogo bo 140 zł z przesyłką ale moim zdaniem warto. Sama mata szaleństwa nie ma ale przynajmniej dopasowana do modelu Y.
View attachment 10410
View attachment 10412
ja takie coś znalazłem na amazonie. Nie zakupiłem jeszcze, ale coraz bardziej widzę, że jest mi to potrzebne.Czy ma ktoś z was organizer do bagażnika które wchodzą w te boczne "dziury"? Ewentualnie same pokrywy. U mnie w bagażniku będą jeździły psy i wolałbym zabezpieczyć te miejsca żeby żadnemu nie wpadła tam łapa. Niestety to co do tej pory znalazłem jest tylko z Aliexpress i to w dodatku wcale nie takie tanie. Co więcej część sprzedawców zaznacza że organizery pasują tylko do modeli z chińskiej fabryki.
No właśnie na amazonie są same jakieś horrendalnie drogie. 400-500 zł.ja takie coś znalazłem na amazonie. Nie zakupiłem jeszcze, ale coraz bardziej widzę, że jest mi to potrzebne.