itguy
Posiadacz elektryka
skąd zamawiałeś kratkę na przedni grill? w poprzednim aucie 3 razy wymieniałem chłodnicę przez uszkodzenia od kamieni więc w sumie może nie zaszkodzii jeszcze coś tam z pudełka wylazło
Skąd dywaniki?
skąd zamawiałeś kratkę na przedni grill? w poprzednim aucie 3 razy wymieniałem chłodnicę przez uszkodzenia od kamieni więc w sumie może nie zaszkodzii jeszcze coś tam z pudełka wylazło
zamontowałem też chlapacze, ale jeden już mi odpadł...no i przemalowałem na biało![]()
Czarne wyszczupla wiec na czarnych zuzywa mniej pradu 😉Alufelgi 19 przemalowałeś na czarno? Też się nad tym zastanawiałem. Jak wpłynęło to na zużycie energii?
I całe minimalistyczne wnętrze poszło w pizdukilka pierdół zamontowanych
kratka na zderzak:skąd zamawiałeś kratkę na przedni grill? w poprzednim aucie 3 razy wymieniałem chłodnicę przez uszkodzenia od kamieni więc w sumie może nie zaszkodzi
Skąd dywaniki?
dokładnie wyszło 936,31 zł ( w tym 85,50 zł opłaty celno-skarbowe), za zestaw: dywaniki komplet przód, tył, kufry przód, tył, tylne siedzenia i mata bagażnika + osłony słoneczne komplet, dach, szyby (nie ma na fotkach, nie rozpakowałem jeszcze) + kratki na nawiewy pod siedzeniami. Tylko dwie paczki trafiły na cło, dywaniki i ekran tył, reszta bez problemów@itguy dywaniki wyglądają prawie jak 3D Maxpider ale nie mają loga więc pewnie robione w Chinach w tym samym miejscu ale na boku. Oryginalne kosztuja ponad 200USD ale są bardzo spoko. Poszukaj na AliExpress takich samych pewnie za pół ceny znajdziesz