Tesla Model Y - gadżety

itguy

Posiadacz elektryka
i jeszcze coś tam z pudełka wylazło
skąd zamawiałeś kratkę na przedni grill? w poprzednim aucie 3 razy wymieniałem chłodnicę przez uszkodzenia od kamieni więc w sumie może nie zaszkodzi
Skąd dywaniki?

zibizz1

Pionier e-mobilności
@itguy dywaniki wyglądają prawie jak 3D Maxpider ale nie mają loga więc pewnie robione w Chinach w tym samym miejscu ale na boku. Oryginalne kosztuja ponad 200USD ale są bardzo spoko. Poszukaj na AliExpress takich samych pewnie za pół ceny znajdziesz

piotrazz

Posiadacz elektryka
zamontowałem też chlapacze, ale jeden już mi odpadł...no i przemalowałem na biało ;)

Alufelgi 19 przemalowałeś na czarno? Też się nad tym zastanawiałem. Jak wpłynęło to na zużycie energii?

krzyss

Pionier e-mobilności
Alufelgi 19 przemalowałeś na czarno? Też się nad tym zastanawiałem. Jak wpłynęło to na zużycie energii?
Czarne wyszczupla wiec na czarnych zuzywa mniej pradu 😉

UseYbrain

Posiadacz elektryka
kilka pierdół zamontowanych
I całe minimalistyczne wnętrze poszło w pizdu :) (ale parę dodatków mi się podoba: dywaniki, kratki).
Wszystko AliExpress?

ypl

Pionier e-mobilności
@Chris masz produkcję auta po 25 marca albo kwiecień? Pytam bo też ekran na tył rozważam ale chińczyki z Ali mówią, że ta nowa produkcja z Berlina nie ma tego connectora już z tyłu. Reszta gadżetów super, już widzę, że parę rzeczy muszę domówić, np. z tyłu ten organizer na napoje dla dzieciaków wieszany na fotelu.

Chris

Posiadacz elektryka
skąd zamawiałeś kratkę na przedni grill? w poprzednim aucie 3 razy wymieniałem chłodnicę przez uszkodzenia od kamieni więc w sumie może nie zaszkodzi
Skąd dywaniki?
kratka na zderzak:
1683286438169.png
dywaniki komplet przód, tył, kufry przód, tył, tylne siedzenia i mata bagażnika + osłony słoneczne komplet, dach, szyby (nie ma na fotkach, nie rozpakowałem jeszcze) + kratki na nawiewy pod siedzeniami:
1683286640589.png

Chris

Posiadacz elektryka
@itguy dywaniki wyglądają prawie jak 3D Maxpider ale nie mają loga więc pewnie robione w Chinach w tym samym miejscu ale na boku. Oryginalne kosztuja ponad 200USD ale są bardzo spoko. Poszukaj na AliExpress takich samych pewnie za pół ceny znajdziesz
dokładnie wyszło 936,31 zł ( w tym 85,50 zł opłaty celno-skarbowe), za zestaw: dywaniki komplet przód, tył, kufry przód, tył, tylne siedzenia i mata bagażnika + osłony słoneczne komplet, dach, szyby (nie ma na fotkach, nie rozpakowałem jeszcze) + kratki na nawiewy pod siedzeniami. Tylko dwie paczki trafiły na cło, dywaniki i ekran tył, reszta bez problemów