Arrczi
Fachowiec
Tak, udało się odpalić aplikację i znaleźć. Na stronie Orlenu tego nie było.Orlen Charge?
Tak, udało się odpalić aplikację i znaleźć. Na stronie Orlenu tego nie było.Orlen Charge?
Z dobrych wieści z okolic Poznania: niedługo ruszą ładowarki Lidla po wschodniej stronie Poznania: Swarzedz i Zalasewo.Przejeżdżałem tamtędy i chyba widziałem świecący ekran z daleka. Nie da się tego uruchomić z jakiegoś RFID?
Przy okazji. Ładowarka EloCity niby ma możliwość płacenia kartą, ale był tam błąd, tryb serwisowy czy coś takiego, więc nie dało się z tej opcji korzystać.
Akurat ona uratowała mi tyłek, a Greenway wbił sztylet w plecy.
Zastanawiam się jeszcze czy gdybym w Inowrocławiu zrestartował samochód to czy coś by to pomogło. Jeszcze nigdy tego nie robiłem od zakupu. Inna sprawa, że wieczorem podjechałem na Wiatraczną i tam bez problemu na CCS się ładowałem, więc o co chodziło z tym błędem komunikacji???
Jest dostępna w tej cenie, ładuje tylko 35kW.Czy ktoś się ładował na stacji "Chargerspot - Michałowice, ul. Raszyńska"? Cena 0,85 gr za 1/kwh przy 50 kW CCS. Opinia na mapach Google nie zachęca.
Jutro robię trasę Legnica - Warszawa - Legnica i ta stacja przykuła uwagę ceną. U mnie pokazuje, że jest dostępna.