Piter

Posiadacz elektryka
Przejeżdżałem tamtędy i chyba widziałem świecący ekran z daleka. Nie da się tego uruchomić z jakiegoś RFID?

Przy okazji. Ładowarka EloCity niby ma możliwość płacenia kartą, ale był tam błąd, tryb serwisowy czy coś takiego, więc nie dało się z tej opcji korzystać.
Akurat ona uratowała mi tyłek, a Greenway wbił sztylet w plecy. :p

Zastanawiam się jeszcze czy gdybym w Inowrocławiu zrestartował samochód to czy coś by to pomogło. Jeszcze nigdy tego nie robiłem od zakupu. Inna sprawa, że wieczorem podjechałem na Wiatraczną i tam bez problemu na CCS się ładowałem, więc o co chodziło z tym błędem komunikacji???
Z dobrych wieści z okolic Poznania: niedługo ruszą ładowarki Lidla po wschodniej stronie Poznania: Swarzedz i Zalasewo.

mALEK

Pionier e-mobilności
wg plugshare ladowarek lidla w Poz i okolicy ma powstac ok 6. tylko nie wiem , czy to ma byc elocity. jednak biorac pod uwage jakie bydlo sie zbiera pod tymi ladowarkami i ryzyko zwazane z przebita opona, porysowanym autem, walka o miejsce podziekuje wszystkim ladowarka w okolicy bydlomarketow i innych takich. wole ladowac w domu lub w inny cywilizowany sposob