Sprzedam e-soula 64 kWh r. 2021

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi

Piotrek111

Zadomawiam się
Dla mnie to jego największa zaleta.
To moje drugie auto gdzie nie pytani ludzie często przechodząc stwierdzają "jaki ładny kolor".

Sam jak widzę tą polską szaro-burą rzeczywistość lakierową, to mi się od razu gorszy dzień robi.....
No cóż innego Sławku masz powiedziec ? :)

ypl

Pionier e-mobilności
A jaki tam jest kolor u @Cav?

ypl

Pionier e-mobilności
@Cav wrzuć foty plis, chcę chociaż raz w życiu zobaczyć, lubię ciekawe auta 😛

Cav

Pionier e-mobilności
No cóż innego Sławku masz powiedziec ? :)
Zazwyczaj mówię prawdę.
Myślisz, że dlaczego taki kolor kupiłem?

HINT: poprzednio miałem Toyotę CH-R lime edition.
To też nie było dzieło przypadku.
I też przypadkowi ludzie mówili to samo o kolorze.

HINT2: to że Tobie się coś nie podoba, wcale nie świadczy o tym że nie podoba się innym.
Jest wręcz przeciwnie jak widać.

BTW: Dobrze się domyślam, że już raz hejtowałeś mój samochód (inny), z powodu swojego spaczonego gustu co do burych kolorów?
I teraz robisz to po raz drugi?

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Kolor jest świetny, tylko "lemingi ludzkie" lubią jak mój flotowy - biały (są wijątki - moja M, tak ma lubi biały ) , lub szary metaliczny, srebrny ( niby brudu nie widać) . To mi przypomina stroje chińskich obywateli za czasów Mao.
.
Trzeba twardym być nie "miętkim", dlatego pomimo koloru białego, żona lub ja jeździmy z tyłu jako pasażerowie, kolorem się nie wyróżnimy ale przynajmniej otwieraniem drzwi. :)
Ten zielony jest wiosenny, wesoły i sympatyczny, na pewno dla mnie to Plus. Smutasy tego nie pojmą
Pisze to były właściciel kabrioletu we wściekłym czerwonym kolorze, takie cuda innych też cieszą. Niech mają choć to

• Like
Reactions: Cav

Cav

Pionier e-mobilności
Kolor jest świetny, tylko "lemingi ludzkie" lubią jak mój flotowy - biały (są wijątki - moja M, tak ma) , lub szary metaliczny, srebrny ( niby brudu nie widać) . To mi przypomina stroje chińskich obywateli za czasów Mao.
.
Trzeba twardym być nie "miętkim", dlatego pomimo koloru białego, żona lub ja jeździmy z tyłu jako pasażerowie, kolorem się nie wyróżnimy ale przynajmniej otwieraniem drzwi. :)
Ten zielony jest wiosenny, wesoły i sympatyczny, na pewno dla mnie to Plus. Smutasy tego nie pojmą
Pisze to były właściciel kabrioletu we wściekłym czerwonym kolorze, takie cuda innych też cieszą. Niech mają choć to
Dokładnie tak samo do tego podchodzę.
To mnie się ma podobać, a nie lemingom - auta kupuję dla siebie.
A to że, komuś nie będzie w przyszłości pasował - trudno.
Przecież zawsze może kupić srebrnego passata, jak inni szarzy ludzie wokół....

vwir

Pionier e-mobilności
0JKWr4ilhe0Obzbz_4ZFNvMB-LAw1tEB0bFTJqDTSRo.jpg

Patrząc na dowolny parking w Polsce można dostać niezłego doła. Srebrny, szary, czarny, szary, srebrny, szary, czarny, itp. Szczytem ekstrawagancji jest biały. Taki smutny kraj smutnych ludzi.

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi