Sprzedam e-soula 64 kWh r. 2021

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi

ELuk

Pionier e-mobilności
Akurat takie auta jak e-Soul tylko w wyrazistych kolorach mają sens.
On jest na tyle specyficzny w formie, że w takim kolorze jest po prostu ładny.
W bieli lub czerni byłby brzydki. 😎✌️

Olecki

Pionier e-mobilności
Akurat takie auta jak e-Soul tylko w wyrazistych kolorach mają sens.
On jest na tyle specyficzny w formie, że w takim kolorze jest po prostu ładny.
W bieli lub czerni byłby brzydki. 😎✌️
Jest wersja biało-czerwona, która moim zdaniem wygląda dużo lepiej, choć kolory to rzecz gustu. Z takimi mniej popularnymi jest jeden problem - zazwyczaj podobają się mniejszości, co jest sporym problemem przy odsprzedaży bo trzeba znaleźć prawdziwego amatora na takie wynalazki. A że dużo kobiet kupuje wzrokiem lub potrafi stwierdzić że do danego samochodu nie wsiądzie bo kolor nie pasuje do jej torebki to sprzedaż może być wyzwaniem.

Piotrek111

Zadomawiam się
Zazwyczaj mówię prawdę.
Myślisz, że dlaczego taki kolor kupiłem?

HINT: poprzednio miałem Toyotę CH-R lime edition.
To też nie było dzieło przypadku.
I też przypadkowi ludzie mówili to samo o kolorze.

HINT2: to że Tobie się coś nie podoba, wcale nie świadczy o tym że nie podoba się innym.
Jest wręcz przeciwnie jak widać.

BTW: Dobrze się domyślam, że już raz hejtowałeś mój samochód (inny), z powodu swojego spaczonego gustu co do burych kolorów?
I teraz robisz to po raz drugi?
Szczerze ? Mysle, że w salonie ciężko im było sprzedac Kijanke w tym wsciekłym kolorze i z tego względu dali Ci rabat . Zgadza się Sławku ? :)

Piotrek111

Zadomawiam się
Kolor jest świetny, tylko "lemingi ludzkie" lubią jak mój flotowy - biały (są wijątki - moja M, tak ma lubi biały ) , lub szary metaliczny, srebrny ( niby brudu nie widać) . To mi przypomina stroje chińskich obywateli za czasów Mao.
.
Trzeba twardym być nie "miętkim", dlatego pomimo koloru białego, żona lub ja jeździmy z tyłu jako pasażerowie, kolorem się nie wyróżnimy ale przynajmniej otwieraniem drzwi. :)
Ten zielony jest wiosenny, wesoły i sympatyczny, na pewno dla mnie to Plus. Smutasy tego nie pojmą
Pisze to były właściciel kabrioletu we wściekłym czerwonym kolorze, takie cuda innych też cieszą. Niech mają choć to
Według mnie do cabrioletów czerwony wyjątkowo bardzo pasuje . Są tez auta którym okreslony kolor po prostu leży. Mi pasuje czerwony krwisty np w Alfa Romeo lub w tym kabriolecie Volwo 1800 S z 1968 r które zapodałem na zdjęciu ze zlotu klasyków . Jest po prostu przepiekny.Cudo po prostu. Z drugiej strony przy reprezentacyjnej limuzynie czerwony mi sie jakos gryzie i nie przystoji dla mnie.Ale kolor oczywiscie rzecz gustu :)

Attachments

• zmieniony.jpg
    zmieniony.jpg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 40
Last edited:

Piotrek111

Zadomawiam się
Dokładnie tak samo do tego podchodzę.
To mnie się ma podobać, a nie lemingom - auta kupuję dla siebie.
A to że, komuś nie będzie w przyszłości pasował - trudno.
Przecież zawsze może kupić srebrnego passata, jak inni szarzy ludzie wokół....
I tej wersji Sławku sie trzymajmy. :) Choc zauwaz , że jest tez druga strona medalu .Są ludzie którzy za nic w swiecie nie zrobiliby sobie koloru włosów jak Michał Wisniewski.Po prostu cenią sobie umiar i stonowanie . Ja osobiscie do włosów Michała sie przyzwyczaiłem.Ale sobie osobiscie nigdy bym nie walnął takiego kolorku. Chyba bym sie z tym zle czuł . U piosenkarza to co innego . Sławku czy Ty grasz na jakims instrumencie lub spiewasz ? :cool:

Attachments

• michał-_2_.jpg
    michał-_2_.jpg
    138,1 KB · Liczba wyświetleń: 41
Last edited:

Piotrek111

Zadomawiam się
0JKWr4ilhe0Obzbz_4ZFNvMB-LAw1tEB0bFTJqDTSRo.jpg

Patrząc na dowolny parking w Polsce można dostać niezłego doła. Srebrny, szary, czarny, szary, srebrny, szary, czarny, itp. Szczytem ekstrawagancji jest biały. Taki smutny kraj smutnych ludzi.
Nie popadajmy w paronoje. Biały kolor jest bardzo modny.A juz biała perła to klasa sama w sobie. Na przykład w lexusie .Mi biały kolor wyjatkowo pasuje do Tesli 3 i bardzo mi się na niej podoba.

Attachments

• Tesla model 3.jpg
    Tesla model 3.jpg
    1 MB · Liczba wyświetleń: 35

Cav

Pionier e-mobilności
Szczerze ? Mysle, że w salonie ciężko im było sprzedac Kijanke w tym wsciekłym kolorze
Bo?
Naprawdę uważasz, że wszyscy mają taki gust jak Twój?
i z tego względu dali Ci rabat . Zgadza się Sławku ? :)
Nie.
Sam znalazłem ten egzemplarz na stronie Kia i poprosiłem swojego dealera, żeby mi go specjalnie ściągnął.....
I byłem mega szczęśliwy, ze tak fajny kolor nie wymagał dopłaty.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
I tej wersji sie trzymajmy. Choc zauwaz , że jest tez druga strona medalu .Są ludzie którzy za nic w swiecie nie zrobiliby sobie koloru włosów jak Michał Wisniewski.Po prostu cenią sobie umiar , stonowanie , jesli nie klase .
I tak tacy ludzie nie są typowymi klientami na Soula.
Myślałem że to już ustaliliśmy.
Świat jest kolorowy, dlaczgo samochody miałyby tylko być szare lub bure?

Cav

Pionier e-mobilności
Nie popadajmy w paronoje.
Paranoja to np. uwielbienie kolorów bez wyrazu.
Biały kolor jest bardzo modny.A juz biała perła to klasa sama w sobie.
Dopuszczasz że każdy może mieć inny gust, czy zupełnie nie?
Na przykład w lexusie .Mi
No właśnie - Tobie.
Przyszło Ci do głowy, że nie jesteś pępkiem świata?
I że Twoje zdanie i gust ma niską wartość, a już na pewno nie odzwierciedlają zdania ogółu?
Mimo że Tobie się tak wydaje?

zielony

Fachowiec
Bo trzeba jeszcze mieć na uwadze jakie auto sie kupuje w jakim kolorze i w jakiej konfiguracji żeby później można było go jakoś sprzedać, a nie jęczy na forum że nikt nawet nie chce się nim zainteresować.
Cena też wywalona w kosmos za takie coś z twardymi plastykami w środku, z malutkim bagażnikiem ciekawe kto to teraz kupi
Ale przynajmniej lodówka turystyczna się zmieści do bagażnika prawda Sławku :ROFLMAO:

Status
Wątek zablokowany, brak możliwości zamieszczania nowych wypowiedzi