Jest wersja biało-czerwona, która moim zdaniem wygląda dużo lepiej, choć kolory to rzecz gustu. Z takimi mniej popularnymi jest jeden problem - zazwyczaj podobają się mniejszości, co jest sporym problemem przy odsprzedaży bo trzeba znaleźć prawdziwego amatora na takie wynalazki. A że dużo kobiet kupuje wzrokiem lub potrafi stwierdzić że do danego samochodu nie wsiądzie bo kolor nie pasuje do jej torebki to sprzedaż może być wyzwaniem.Akurat takie auta jak e-Soul tylko w wyrazistych kolorach mają sens.
On jest na tyle specyficzny w formie, że w takim kolorze jest po prostu ładny.
W bieli lub czerni byłby brzydki. 😎✌️
Szczerze ? Mysle, że w salonie ciężko im było sprzedac Kijanke w tym wsciekłym kolorze i z tego względu dali Ci rabat . Zgadza się Sławku ?Zazwyczaj mówię prawdę.
Myślisz, że dlaczego taki kolor kupiłem?
HINT: poprzednio miałem Toyotę CH-R lime edition.
To też nie było dzieło przypadku.
I też przypadkowi ludzie mówili to samo o kolorze.
Google Search
www.google.com
HINT2: to że Tobie się coś nie podoba, wcale nie świadczy o tym że nie podoba się innym.
Jest wręcz przeciwnie jak widać.
BTW: Dobrze się domyślam, że już raz hejtowałeś mój samochód (inny), z powodu swojego spaczonego gustu co do burych kolorów?
I teraz robisz to po raz drugi?
Według mnie do cabrioletów czerwony wyjątkowo bardzo pasuje . Są tez auta którym okreslony kolor po prostu leży. Mi pasuje czerwony krwisty np w Alfa Romeo lub w tym kabriolecie Volwo 1800 S z 1968 r które zapodałem na zdjęciu ze zlotu klasyków . Jest po prostu przepiekny.Cudo po prostu. Z drugiej strony przy reprezentacyjnej limuzynie czerwony mi sie jakos gryzie i nie przystoji dla mnie.Ale kolor oczywiscie rzecz gustuKolor jest świetny, tylko "lemingi ludzkie" lubią jak mój flotowy - biały (są wijątki - moja M, tak ma lubi biały ) , lub szary metaliczny, srebrny ( niby brudu nie widać) . To mi przypomina stroje chińskich obywateli za czasów Mao.
.
Trzeba twardym być nie "miętkim", dlatego pomimo koloru białego, żona lub ja jeździmy z tyłu jako pasażerowie, kolorem się nie wyróżnimy ale przynajmniej otwieraniem drzwi.
Ten zielony jest wiosenny, wesoły i sympatyczny, na pewno dla mnie to Plus. Smutasy tego nie pojmą
Pisze to były właściciel kabrioletu we wściekłym czerwonym kolorze, takie cuda innych też cieszą. Niech mają choć to
I tej wersji Sławku sie trzymajmy.Dokładnie tak samo do tego podchodzę.
To mnie się ma podobać, a nie lemingom - auta kupuję dla siebie.
A to że, komuś nie będzie w przyszłości pasował - trudno.
Przecież zawsze może kupić srebrnego passata, jak inni szarzy ludzie wokół....
Nie popadajmy w paronoje. Biały kolor jest bardzo modny.A juz biała perła to klasa sama w sobie. Na przykład w lexusie .Mi biały kolor wyjatkowo pasuje do Tesli 3 i bardzo mi się na niej podoba.![]()
Patrząc na dowolny parking w Polsce można dostać niezłego doła. Srebrny, szary, czarny, szary, srebrny, szary, czarny, itp. Szczytem ekstrawagancji jest biały. Taki smutny kraj smutnych ludzi.
Bo?Szczerze ? Mysle, że w salonie ciężko im było sprzedac Kijanke w tym wsciekłym kolorze
Nie.i z tego względu dali Ci rabat . Zgadza się Sławku ?![]()
I tak tacy ludzie nie są typowymi klientami na Soula.I tej wersji sie trzymajmy. Choc zauwaz , że jest tez druga strona medalu .Są ludzie którzy za nic w swiecie nie zrobiliby sobie koloru włosów jak Michał Wisniewski.Po prostu cenią sobie umiar , stonowanie , jesli nie klase .
Paranoja to np. uwielbienie kolorów bez wyrazu.Nie popadajmy w paronoje.
Dopuszczasz że każdy może mieć inny gust, czy zupełnie nie?Biały kolor jest bardzo modny.A juz biała perła to klasa sama w sobie.
No właśnie - Tobie.Na przykład w lexusie .Mi