FSD - doświadczenia i informacje

Bronek

Pionier e-mobilności
Kurde szybko uśmiercili....
Podejrzewam restart bo mi się komunikat o awarii SOS ponownie pojawił. I idąc dalej w teorie spiskowe, to łącząc fakty SOS itd. Chyba SOS łączy nie ten kraj i kłóci się z pozycją auta i może kontem Tesli EU PL? Dlatego mam takie jaja i co jakiś czas jestem traktowany jak poza EU?
Cala ta fajna zabawa polegała , iz był tylko jeden komunikat na ekranie o zatwierdzenie zmiany pasa kierunkowskazem, oraz dlugie oczekiwanie na niebieskie miganie, znikające "samo" ... W każdym bądź razie zauważyłem że po restarcie bardzo dlugo nie bylo LTE. Czy to normalne nie wiem?
A moze po prostu sie wszystko "przegryzło" na serwerach i w aucie, coś tam dociągneło i ch bombki strzelił?

danielm

Pionier e-mobilności
Podejrzewam restart bo mi się komunikat o awarii SOS ponownie pojawił. I idąc dalej w teorie spiskowe, to łącząc fakty SOS itd. Chyba SOS łączy nie ten kraj i kłóci się z pozycją auta i może kontem Tesli EU PL? Dlatego mam takie jaja i co jakiś czas jestem traktowany jak poza EU?
Cala ta fajna zabawa polegała , iz był tylko jeden komunikat na ekranie o zatwierdzenie zmiany pasa kierunkowskazem, oraz dlugie oczekiwanie na niebieskie miganie, znikające "samo" ... W każdym bądź razie zauważyłem że po restarcie bardzo dlugo nie bylo LTE. Czy to normalne nie wiem?
A moze po prostu sie wszystko "przegryzło" na serwerach i w aucie, coś tam dociągneło i ch bombki strzelił?
powiedziałbym odwrotnie. w USA SOS nie istnieje więc nie miałeś alarmu bo auto było w wersji amerykańskiej. pojawienie się alarmu o awarii SOS jest pierwszym syndromem że Ci to zabrali i się auto odnalazło w europie :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Po obejrzeniu logow z auta (zgłosiłem) , Warszawa mnie zapraszała na serwis, bo ponoć zdalnie tego się nie da zrobić. 3x wykasowałem sposobem podanym przez C
Wpadaj na kawe zapraszamy :)

kaziwich

Posiadacz elektryka
Chyba mam jakies wytłumaczenie?
Wersja 2021.4.18.2 w opisie

I to by się pokrywało z moją obserwacją, gdy przestalem patrzeć na drogę pojawiał się "niebieski monit". Po ponownej koncetracji i gapieniu się przed siebie znikał.
Żona też stwierdziła, że była skoncetrowana ale kierownicy kompletnie przez 30 minut nie trzymała i nie miala wezwan a ja tak, bo sie "kręcę"

Czy ktos z Was ma (lub mial wczesniej) w release note wzmianke o Cabin Camera?
Wydaj mi sie, ze nie mamy tego jeszcze w naszym regionie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem chyba bo zezwalałem? Ale nie bardzo pamiętam, chyba wtedy, po przeczytaniu opisu którejś instalacji, przeszedlem do ustawień? I zezwoliłem, bo wcześniej tego nie było

Michal

Moderator
Ludzie z FSD beta dostali w US update z nowymi wizualizacjami i to wygląda naprawdę niesamowicie!

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Dziur w jezdni nie widać, a tak trzęsie obrazem.
Czy to z powodu twardego zawieszenia i słabego tłumienia nierówności w TM3?