taki przyklad OWU jednogo z ubezp
Wymiana szyby dokonywana jest przy użyciu szyb fabrycznie nowych, które nie są szybami oryginalnymi danej marki pojazdu, posiadających atesty, certyfikaty i homologacje regulowane przepisami prawa, o tych samych parametrach technicznych, co szyba podlegająca wymianie
tak wiec troche maslo-maslane, bo np KIA nie produkuje szyb, a nowa szyba bedze zapewne pochodzic o tego samego producenta, bo i tak nie ma ich wielu

ogolnie zawsze lepiej miec dodatkowe ubezp. na szyby
swoja droga, nie wiem z czego robia teraz te szyby, ale byle kamyszek i po szybie. a w starym MB z 2008, to odpryski szyby mialem takie, ze patrzac pod katem to jak krajobraz ksiezycowy to wygladalo. a szyba cala. pancerna jakas chyba

a w Tucsonie z 2018r? maly "pyk" i szyba do wymiany. na AC z pakietem, wiec "za darmo". pojechalem, wstawili, kupili w salonie hyundaia

wracam, no i widze, ze zle, krzywo ja wkleili. wiec dzwonie, reklamacja, mam przyjechac. wiec jade. i "puk"

szyba do wymiany bo za blisko krawedzi uszkodzenie. druga, nowa szyba do teraz chyba jezdzi, ale juz byla tez naprawiana

po tych akcjach z szybami mialem juz w sumie dosc produktow koreanskich