TESLA - ciekawostki

pluto

Pionier e-mobilności
Tesla po raz pierwszy całkowicie przeprojektowała stronę Modelu 3 na swojej stronie internetowej.
Zaktualizowano obrazy, grafikę i zupełnie nowy projekt trybu ciemnego.

Trochę to dziwne tuż przed zmianą obecnego modelu na Highland :unsure:

Bez nazwy.jpg
Bez nazwy III.jpg

pluto

Pionier e-mobilności
Wczoraj został przedstawiony zarys sylwetki nowego hatchbacka Tesli (prawdopodobnie tzw. model 2).

1684415333885.png

Sylwetka bardzo przypomina obecny model 3 z tym że będzie miał tylną szybę podnoszoną razem klapą bagażnika (jak w Y) ;)
Pewnie będzie tez wyżej osadzony (taki mniejszy crossover) o długości ok. 4,2 m - taki konkurent ID.3

1684415545188.png

abes99

Posiadacz elektryka

zielony

Fachowiec
Wczoraj został przedstawiony zarys sylwetki nowego hatchbacka Tesli (prawdopodobnie tzw. model 2).

View attachment 10913

Sylwetka bardzo przypomina obecny model 3 z tym że będzie miał tylną szybę podnoszoną razem klapą bagażnika (jak w Y) ;)
Pewnie będzie tez wyżej osadzony (taki mniejszy crossover) o długości ok. 4,2 m - taki konkurent ID.3

View attachment 10914
Super - pewnie będzie dopiero za 2-3 lata, ale dalej utrzymują swój styl.
Ceny pójdą w dół i rynek łyknie jak "Reksio szynkę"

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Trochę to dziwne tuż przed zmianą obecnego modelu na Highland :unsure:
Może to zlecili zewnętrznemu softwarehausowi, który jest również odpowiedzialny za naprawę infotaiment w ID.3/4/5 :p

pluto

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Już wiem dlaczego bywało, że pomimo ciężarka gdy za bardzo nie wyglądałem na skoncentrowanego na drodze, pojawiał się komunikat abym dotkną kierownicy i znikał jak się wyprostowałem.
Tesla zacznie l liczyć ruchy gałek ocznych a w przyszłości frykcyjne.

tempFileForShare_20230526-075126_copy_1246x856.jpg