Summon

Fryto

Zadomawiam się

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Podeślij linka 😉

montuje się to tylko na lewą stronę kierownicy - wyprofilowane jest, wiadomo że w mieście ciężej jest operować wtedy kierownicą, ale ja zakładam tylko na trasy, gdy już wyjadę na "prostą". Mocne magnesy, zamontować i zdemontować jest bardzo łatwo.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Jak wspomina Bronek, trzeba samochodowi zaufać, można śmiało bezpiecznie z tym jeździć, sam w czasie prowadzenia z nakładką trzymam kierownicę, ale od dołu spierając ręce na nogach - w tym położeniu rąk nie jest możliwe naciśnięcie na kierownice, trzeba było nią poruszyć lekko, co denerwuje po 10min jazdy.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Czy Tesla nie umie już wykrywać tych ciężarków? Czy dotyczy to tylko FSD? Jak to jest?

Mi się nie zdarzyło przez 2000km na trasach.

Tak samo testowałem zasłanianie kamerki wewnątrz i w Y chyba nie wykrywa, że nie patrzymy na drogę

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem kiedyś wrażenie , że mi zaczynala świecić przed komunikatem jak się nie gapilem przed siebie . Wyglądało to na korzystanie z kamerki wew ?? Było tez kilka epizodów obrażania sie ni z gruchy ni pietruchy .
Tu nie ma reguł , to wszystko sie zmienia i bywa inne w róznych regionach . Niemal jak mapy . Raz mam 90 a raz 50 w tym samym miejscu .