komendy są na naszym forum ktoś je spisał i sprawdził czy działająPrzytrzymaj prawe pokrętło na kierownicy wtedy wyskoczy ci mikrofon na ekranie. Z ciekawości gdzie znalazłeś wszystkie komendy?
Taa... chciałem zmienić tryb przyspieszenia komendą głosową na standard. Tesla zrozumiała, że chce zmienić temperaturę na sto - stwierdziła, że to za dużo i ustawiła 26 stopni. Piękna sprawa.Najlepiej samemu sie pobawić . Pięknie rozumie , bo pisze to co mówimy poprawnie , ale niestety czesto do tego brak działania. czyli " Polecenie niezrozumiałe" a czasem błędnie coś robi .
Komendy sa na Forach innych i tu tez były .
W nawigacji to wystarczy jak powiesz lokalizację bez żadnych komend.Mam synową po logopediimoże Ona pomoże.?
Powazniej, to niektorych parametrów nie da sie zmieniać głosowo.
A najbardziej mnie wkurzają komendy zawierajace slowo "wstecz, do tyłu, itp..." cofa stację w radiu lub wyświetla ostatnie połączenia.
Brakuje lub nie znam : Jenorazowego machnięcia wycieraczkami, obrazu z tylnej kamery (w angielskim ok)
Korzystam z składania lusterek i czasem z "zimno/ciepło mi". Plus bawigacja :"prowadz do....."