Bronek

Pionier e-mobilności
Kiedyś był na ekranie mikrofonik do kliknięcia ( szkoda go).
Czy komuś się udało w języku polskim uruchomić obraz z kamery tylnej ??
Brakuje mi albo nie znam komendy na jednorazowe uruchomienie wycieraczek , jak tym przyciskiem na lewym badylku .

krzyss

Pionier e-mobilności
Byl gdzies po angielsku ale nie wszystko dzialalo… 😜

Attachments

• 8622995F-E865-4E10-8287-D0002B2A999E.jpeg
    8622995F-E865-4E10-8287-D0002B2A999E.jpeg
    971,9 KB · Liczba wyświetleń: 87
  • 543DDF03-B363-46C4-8568-5628FFB9DFE0.jpeg
    543DDF03-B363-46C4-8568-5628FFB9DFE0.jpeg
    832,5 KB · Liczba wyświetleń: 70

Bronek

Pionier e-mobilności
Najlepiej samemu sie pobawić . Pięknie rozumie , bo pisze to co mówimy poprawnie , ale niestety czesto do tego brak działania. czyli " Polecenie niezrozumiałe" a czasem błędnie coś robi .
Komendy sa na Forach innych i tu tez były .

Pawel

Zadomawiam się
Najlepiej samemu sie pobawić . Pięknie rozumie , bo pisze to co mówimy poprawnie , ale niestety czesto do tego brak działania. czyli " Polecenie niezrozumiałe" a czasem błędnie coś robi .
Komendy sa na Forach innych i tu tez były .
Taa... chciałem zmienić tryb przyspieszenia komendą głosową na standard. Tesla zrozumiała, że chce zmienić temperaturę na sto - stwierdziła, że to za dużo i ustawiła 26 stopni. Piękna sprawa.

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam synową po logopedii :) może Ona pomoże.?

Powazniej, to niektorych parametrów nie da sie zmieniać głosowo.
A najbardziej mnie wkurzają komendy zawierajace slowo "wstecz, do tyłu, itp..." cofa stację w radiu lub wyświetla ostatnie połączenia.
Brakuje lub nie znam : Jenorazowego machnięcia wycieraczkami, obrazu z tylnej kamery (w angielskim ok)
Korzystam z składania lusterek i czasem z "zimno/ciepło mi". Plus bawigacja :"prowadz do....."

v460

Fachowiec
Mam synową po logopedii :) może Ona pomoże.?

Powazniej, to niektorych parametrów nie da sie zmieniać głosowo.
A najbardziej mnie wkurzają komendy zawierajace slowo "wstecz, do tyłu, itp..." cofa stację w radiu lub wyświetla ostatnie połączenia.
Brakuje lub nie znam : Jenorazowego machnięcia wycieraczkami, obrazu z tylnej kamery (w angielskim ok)
Korzystam z składania lusterek i czasem z "zimno/ciepło mi". Plus bawigacja :"prowadz do....."
W nawigacji to wystarczy jak powiesz lokalizację bez żadnych komend.