Rzeczywiście, drobna pomyłka edytorska z mojej strony.....zaraz uporządkuję.Ja rozumiem frustrację. ale żeby dwa takie same posty pisać w dwu tematach![]()
Rzeczywiście, drobna pomyłka edytorska z mojej strony.....zaraz uporządkuję.Ja rozumiem frustrację. ale żeby dwa takie same posty pisać w dwu tematach![]()
Do mnie support napisał , ze jeśli odnowie pakiet to niestety przejdę i tak na pay per use, a nadwyżka zostanie przeniesiona na voucher po bardzo moim zdaniem niekorzystnym przeliczniku 0,99 euro za 1 kwhSprawdziłem swoją historię i od 03.06 wykorzystałem 312kWh z 320 a aplikacja pokazuje że jeszcze mam 11kWh ... czyli na mój plus.
Przy okazji jak mam wybrany kraj Italy to wciąż mam dostępne pakiety. Ciekawe czy znikną i kiedy 🤔
Wydaje i się, że będą mieli problem dopóki masz wyłączoną lokalizację.Sprawdziłem swoją historię i od 03.06 wykorzystałem 312kWh z 320 a aplikacja pokazuje że jeszcze mam 11kWh ... czyli na mój plus.
Przy okazji jak mam wybrany kraj Italy to wciąż mam dostępne pakiety. Ciekawe czy znikną i kiedy 🤔
Nie jest. Przechodzisz na pay per use i po temacie.ale mam się zdezaktywować ( swoją droga to chyba jest odpłatna procedura)
Napisali z jakim dniem?Do mnie support napisał , ze jeśli odnowie pakiet to niestety przejdę i tak na pay per use,
Napisali "as soon as possible", no i oczywiście, że usługa tego rodzaju kończy swoją działalność w moim kraju czyli Polsce od 15 czerwca 2023 i wszyscy użytkownicy przechodzą na pay per use.Napisali z jakim dniem?