JuicePass - wątek

viallos

Pionier e-mobilności
Sprawdziłem swoją historię i od 03.06 wykorzystałem 312kWh z 320 a aplikacja pokazuje że jeszcze mam 11kWh ... czyli na mój plus.

Przy okazji jak mam wybrany kraj Italy to wciąż mam dostępne pakiety. Ciekawe czy znikną i kiedy 🤔

XYZ

Fachowiec
Sprawdziłem swoją historię i od 03.06 wykorzystałem 312kWh z 320 a aplikacja pokazuje że jeszcze mam 11kWh ... czyli na mój plus.

Przy okazji jak mam wybrany kraj Italy to wciąż mam dostępne pakiety. Ciekawe czy znikną i kiedy 🤔
Do mnie support napisał , ze jeśli odnowie pakiet to niestety przejdę i tak na pay per use, a nadwyżka zostanie przeniesiona na voucher po bardzo moim zdaniem niekorzystnym przeliczniku 0,99 euro za 1 kwh

XYZ

Fachowiec

Wydaje i się, że będą mieli problem dopóki masz wyłączoną lokalizację.
Nie do końca są pewni gdzie jesteś, natomiast mi napisali, że w regulaminie musze być i mieszkać we Włoszech więc jest im przykro ale mam się zdezaktywować ( swoją droga to chyba jest odpłatna procedura) bo inaczej pobiorą 99 euro ale mogę to wykorzystać tylko jako pay per use, czyli 0.99 euro za 1 kwh.

luki

Pionier e-mobilności
Czyli albo dzisiaj, albo jutro ? Może "wystarczy" zrobić z siebie Włocha (z ichnim NIPem, czy tam PEESELEM) i Fake GPS, albo odpalić apkę na jakimś emulatorze (przynajmniej raz na jakiś czas). Za dużo kombinowania... ale w celach poznawczych można spróbować :)

Cav

Pionier e-mobilności
Dobrze widzę, że dla obecnych posiadaczy płatnych planów, promocja dotyczy tylko 1 miesiąca, a dla niepłatnych, 2 miesięcy?