Elektromobilna Polska prośba o opinię

ser

Nowy na Forum
witam wszystkich,
rozglądam się na leafem 2 (zakup na fakturę) i na oto moto sporo leafów ma Elektromobilna Polska (https://elektromobilnapolska.otomoto.pl/)
widzę że to samochody sprowadzane w Włoch, ktoś może oglądał te leafy? albo kupował tam jakiś samochód?
muszę przyznać , że ceny dość atrakcyjne

pozdrawiam
Robert

vwir

Pionier e-mobilności
W 2019 n-connecta miała w standardzie grzanie foteli. Ten nie ma. W n-connecta w standardzie są felgi 17 cali. Ten ma 16 cali. Więc to totalny golas acenta. Może ktoś sobie po prostu okleił szyby, albo przy zamowieniu można było to dołożyć (we Włoszech akurat to by miało sens).

ser

Nowy na Forum
W 2019 n-connecta miała w standardzie grzanie foteli. Ten nie ma. W n-connecta w standardzie są felgi 17 cali. Ten ma 16 cali. Więc to totalny golas acenta. Może ktoś sobie po prostu okleił szyby, albo przy zamowieniu można było to dołożyć (we Włoszech akurat to by miało sens).
pewnie dyskusję czy to accenta czy tekna rozstrzygnąłby nr VIN, niestety ten sprzedawca go nie podaje :|

Bronek

Pionier e-mobilności
Patrząc na przyciski po lewej od kierownicy .Tekna to nie jest na 100%
mam to wiem ,że jest tam : Tryb ECo , Timer ładowania -jego wyłączanie , grzana kierownica , otwieranie klapki , autopilot ...wszystkie zajęte

vwir

Pionier e-mobilności
pewnie dyskusję czy to accenta czy tekna rozstrzygnąłby nr VIN, niestety ten sprzedawca go nie podaje :|
Nie ma czego rozstrzygać. To jest acenta i tyle. Nie wiem co sugerujesz. Mam n-connectę, więc wiem co mówię. O teknie zapomnij - nie ma przednich świateł ledowych.

Michal

Moderator
Nie znam się na leafach ale dodam od siebie, że dla mnie, jak sprzedawca nie podaje VIN, to zawsze jest podejrzane.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie znam się na leafach ale dodam od siebie, że dla mnie, jak sprzedawca nie podaje VIN, to zawsze jest podejrzane.
Ja sprzedawalem ostatnio Honde Jazz znajomej auto z 2013r podalem vin no i sie zaczelo ze honda bita :)
A auto 102% fabryczny lakier…

okazalo sie ze w 2015r byla lekka wgniotka na tylnej klapie ktora zglosily na AC wlascicielki i ubezpieczalnia zrobila wycene na 5500 naprawa z wymiana klapy itp. Nikt nigdy tego nie zrobil, ale wyszlo ze napisalem nie prawde bo wpisalem ze auto 100% bezwypadkowe a w systemach to zgloszenie szkody jest.
I tak sie zemscilo podawanie prawdziwego vin ;)
Ale masz racje ze jak ktos kombinuje i nie chce podac to lepiej odpuscic.