2 lata bezpłatnego supercharging

p.j.s

Posiadacz elektryka
Z ciekawości wszedłem na stronę Tesli, pojawił się zapis: Do 2 lat bezpłatnego supercharging przy zakupie modelu Y.

Ciekawe co jeszcze dołożą dla chętnych...

eimi

Pionier e-mobilności
Na pewno to przekona niezdecydowanych którzy często jeżdżą po północnej części Polski.

pawel pawel

Fachowiec
Wystarczy dobrze poczytać co wstawiłem, ale kto by to tam czytał :p
Do emerytury mi trochę brakuje ale opcjąa dla takich ludzi super 😀... Na poważnie to ceny trochę straszą. Stara w cenie nowej, nawet darmowe ładowanie mnie nie przekonuje. Jednak full wypas w cenie nowej podstawy z 2 lata darmochy... biorę...
Elon czekam na telefon 😀 😃 🙂

Bronek

Pionier e-mobilności
Z ciekawości wszedłem na stronę Tesli, pojawił się zapis: Do 2 lat bezpłatnego supercharging przy zakupie modelu Y.

Ciekawe co jeszcze dołożą dla chętnych...
Mialem od 5 lat zawsze jakieś darmowe ładowanie ....i ? Na siłę wykorzystalem z tego może 30% , reszta przepadla .Ostatni pakiet po 3 latach, bo sie odnawiał za kazdym poleceniem jak ten system nagrod działał . Ok 17 000km poszło....sie...
Niestety jak nie ma SC w okolicy lub w okolicy celów do jakich często jeździmy , to do kitu promocja .
Ale to działa marketingowo , bo zawsze liczymy na coś ...na to że wybudują , na to że będziemy jeździć tam gdzie SC są itd ...