2021.44.25

danielm

Pionier e-mobilności
Oby tylko wykresów mocy i schodzenia baterii nie zabrali, bo podobno w Plaid ich nie ma... To by była straszna lipa, bo zawsze na tym jeżdżę po autostradach i tak dopasowuje prędkość, żeby dojechać na SuC z ~10%.
też uzywam tych wykresów od ładowarki do ładowarki żeby dojechać... na 2% :)

Michal

Moderator
Oby tylko wykresów mocy i schodzenia baterii nie zabrali, bo podobno w Plaid ich nie ma... To by była straszna lipa, bo zawsze na tym jeżdżę po autostradach i tak dopasowuje prędkość, żeby dojechać na SuC z ~10%.
Widać że ten widok jest dostępny w nowej wersji UI:
Screenshot_20211223-162553_Chrome.jpg

JareG

Pionier e-mobilności
No za dużo tych Trójek się sprzedaje.. 🤣 ;)

Pozdrawiam

Michal

Moderator
Trzeba zrobić update aplikacji na telefonie i kamery są dostępne z poziomu: Bezpieczeństwo > Tryb wartownika

W nowej wersji jest super:
  • Szok normalnie jak wszystko szybko działa :)
  • Podgląd martwego pola przy kierunkowskazie jest mega.
  • Lepsze ułożenie opcji w ustawieniach.
  • Czystrzy ekran ogólnie
Na razie mi się nie podoba:
  • Zabrali "x" do zamykania obecnie otwartej aplikacji i trzeba ją ściągnąć w dół albo ponownie kliknąć ikonkę
  • Ikonki najczęściej używanych przeze mnie aplikacji (telefon, energia, Spotify) są zielone, więc te kolorki się zlewają i tracą funkcje pomocy w szybkim odróżnieniu aplikacji - wolałem bezbarwne :/
  • Ukryli pokazywanie ładowarek z ustawień mapy do wejścia w nawigacje i trochę się tego naszukalem.
  • Nie ma już opcji ustawienia mapy na północ i to jest bardzo słabe, bo często z tego korzystałem jak szukałem czegoś w okolicy. Teraz trzeba najpierw przestawić mapę w tryb na północ i dopiero przesuwać mapę, bo jak już gdzieś poprzesuwasz i wtedy klikniesz N, to wróci do twojej lokalizacji - bez sensu...

Last edited: