2021.44.25

danielm

Pionier e-mobilności
Trzeba zrobić update aplikacji na telefonie i kamery są dostępne z poziomu: Bezpieczeństwo > Tryb wartownika

W nowej wersji jest super:
  • Szok normalnie jak wszystko szybko działa :)
  • Podgląd martwego pola przy kierunkowskazie jest mega.
  • Lepsze ułożenie opcji w ustawieniach.
  • Czystrzy ekran ogólnie
Na razie mi się nie podoba:
  • Zabrali "x" do zamykania obecnie otwartej aplikacji i trzeba ją ściągnąć w dół albo ponownie kliknąć ikonkę
  • Ikonki najczęściej używanych przeze mnie aplikacji (telefon, energia, Spotify) są zielone, więc te kolorki się zlewają i tracą funkcje pomocy w szybkim odróżnieniu aplikacji :/
  • Ukryli pokazywanie ładowarek z ustawień mapy do wejścia w nawigacje i trochę się tego naszukalem.
no i ukryli tripy/cisnienie

Michal

Moderator
To mi specjalnie nie przeszkadza, bo i tak z tego nie korzystałem w zasadzie.
Alert o niedopompowaniu kół pojawia się na tyle szybko, że nie ma co się temu przyglądać codziennie, a z tripów nie korzystałem kompletnie.

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
@Michal Dzięki znalazłem, a jeszcze by ktoś poratował jak włączyć podgląd z kamery przy włączeniu kierunkowskazu bo szukam i znaleźć nie mogę. Moje pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Wszystko działa dużo szybciej, na minus bardzo małe kontrolki wyskakujące do wycieraczek, poprzednie były dużo lepsze. Reszta na plus.

Ok mam ustawienia -> autopilot -> automatyczna kamera monitorująca martwą strefę.

Śmieszne to jest, że za free dostajesz coś co u innych pewnie za niemałą dopłatą byłoby w pakiecie Ultra Safety Visibility Premium Plus :)

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
A jak wlaczyc zapisywanie nagrania ?
Jak sprawdzic zasieg internetu… wczesniej bylo
Nie moge tez znalezc cisnia w oponach.. no i najwazniejsze zniknely profile ????

krzyss

Pionier e-mobilności
A jak wlaczyc zapisywanie nagrania ?
Jak sprawdzic zasieg internetu… wczesniej bylo
Nie moge tez znalezc cisnia w oponach.. no i najwazniejsze zniknely profile ????
Troche znalazlem, ale pochowali niepotrzebnie.

Michal

Moderator
Satelitarne pokazują się jak klepniesz mapę, a ładowarki po wejściu w wyszukiwanie.

Khar

Posiadacz elektryka
A jak włączyć ten skrócony widok klimatyzacji / grzania foteli? Tylko ten pełny mi się udaje...