Michal
Moderator
Podobno pojawiła się aktualizacja zawierająca m.in. polski język nawigacji 
Po ilu? Bo z tego co ja wiem, to pierwsze Tesle przyjechały oficjalnie do Polski w grudniu 2020 (sam tak odbierałem), więc bardziej by tutaj pasowało po tylu miesiącachPo tylu latach...
jak dla tych kilkuset aut na rynku mieliby na wszystko kupować licencje to to auto nigdy nie staniejeWybieranie glosowe po polsku w Tesli dziala lepiej niz w Mercedes ME ale za to nawigacja jest po ang, to bylo smieszne ;D
Bez przesady, żartowałem. Ale no prawie 1,5 roku im zeszło. Ja i tak czekam kiedy w końcu zrobią działające światła matrycowe. Czasem jeżdżę astrą żony i to aż o pomstę do nieba woła jak tam światła działają (dobrze) a Tesla na auto radzi sobie bardzo źle.Po ilu? Bo z tego co ja wiem, to pierwsze Tesle przyjechały oficjalnie do Polski w grudniu 2020 (sam tak odbierałem), więc bardziej by tutaj pasowało po tylu miesiącach
Tak przy okazji języka polskiego w aplikacjach.
Wypełniam od 3 dni wniosek o dotację "Mój Elektryk", bo co chwilę coś z nim jest źle. Plik wniosku muszę edytować w Adobe Reader (AR) albo Chrome (CH), ale już drukować z poziomu przeglądarki Firefox(FF).
Jeśli drukuje z poziomu AR/CH, to na wydruku nie ma polskich znaków (są spacje zamiast), a jeśli edytuję w FF to pojawiają się jakieś dziwne zamiast polskich.
Zwariować można.
Po tylu latach - to jest aplikacja istniejąca od 1993 roku![]()
Nic złego nie miałem na myśli, po prostu chciałem uściślić, żeby ktoś nie znający tematu nie przeczytał tego kiedyś i nie myślał, że my tu 5 lat czekaliśmy na dodanie językaBez przesady, żartowałem.