2022.20.5 - polski język nawigacji?

Michal

Moderator
Co do j.polskiego w navi.
Pozostaje mieć nadzieję, że głosu nie użyczył Pan Hołowczyc.
Raczej na 90% to będzie jakiś bot. Już chyba się nie robi nagrywek głosu, bo to głupio wychodzi w niektórych połączeniach, a bot ma zawsze ten sam ton i akcent.

Bronek

Pionier e-mobilności
Idzie 202.20.5
i aktualizuje się w boleściach . Myślałem że koniec i polazlem do garażu , a tu wycie i dziwny dźwięk jak szlifiereczka .Tak dziwny i trudny do zlokalizowania , ze otworzyłem garaż , myśląc iż to z zewnatrz dochodzi. Juz strzelała , waliła jak młotem , wyła nawet jak wilk , ale takiego orgazmu jak dzisiaj nie prezentowała nigdy .Albo nie ze mną ?

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie ma j polskiego. Chyba że dociągnie lub przyjdzie z mapami ? Opony kalibracja o kamerce też cisza zrobię reset albo trzeba poczekać? Tak by20220709_220325_copy_1612x726.jpgwało

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie mam. Menu rozwinięte nie ma
Ale ja mam dziwne auto . Bylo kiedyś angielskie , też i niemieckie .Aby bylo polskie to musialem go sobie "sprzedać" Straciłem wtedy jazdę bez trzymanki .sama wtedy wyprzedzala
Mialem wrażenie że w w 2019 i na początku 2020 , to jakby bylo testowe auto .Zawsze bylo coś inaczej niż u większości .

Ale jak wiele razy bywalo...po czasie jak sie "przegryzie" będzie20220709_224204_copy_1612x726.jpg

Last edited:

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Idzie 202.20.5
i aktualizuje się w boleściach . Myślałem że koniec i polazlem do garażu , a tu wycie i dziwny dźwięk jak szlifiereczka .Tak dziwny i trudny do zlokalizowania , ze otworzyłem garaż , myśląc iż to z zewnatrz dochodzi. Juz strzlaoa , waliła jak młotem , wyła nawet jak wilk , ale takiego orgazmu jak dzisiaj nie prezentowała nigdy .Albo nie ze mną ?
Bez @Bronek przeglądanie tego forum straciło by 90% fun’u

mrsredni

Nowy na Forum
Ten język polski brzmi jakby zatrudnili Ukrainkę (bez obrazy oczywiście). Ale i tak największym plusem jest to ze w końcu udostępnianie lokalizacji działa bez kombinacji z językiem map w telefonie 💪