2022.20.5 - polski język nawigacji?

Bronek

Pionier e-mobilności
Myślę, że pakiet dojdzie jak zwykle, jednym szybciej drugim później. Tesla nauczyła mnie cierpliwości i tolerancji.
Ale ja też nawigację mam wyciszoną i smsy mogla by czytać
Ad inne sktualizacje.
Np chciałbym mieć podgląd z wew kamery, podobnie jak z tych zewnętrznych.
A to ze wzgl. na psa.
To by się wielu nie spodobało, szczególnie tym co tak bardzo cenią prywatność, że ta prywatność jest tak nudna, iż nikogo ona po za zaineresowanym nie obchodzi.
Ale może ta kamerka wew tylko na postoju i w okreslonych trybach by byla do podgladu ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Myślę, że pakiet dojdzie jak zwykle, jednym szybciej drugim później. Tesla nauczyła mnie cierpliwości i tolerancji.
Ale ja też nawigację mam wyciszoną i smsy mogla by czytać
Ad inne sktualizacje.
Np chciałbym mieć podgląd z wew kamery, podobnie jak z tych zewnętrznych.
A to ze wzgl. na psa.
To by się wielu nie spodobało, szczególnie tym co tak bardzo cenią prywatność, że ta prywatność jest tak nudna, iż nikogo ona po za zaineresowanym nie obchodzi.
Ale może ta kamerka wew tylko na postoju i w okreslonych trybach by byla do podgladu ?
Ja to bym jednak z wewnetrznej nie chcial podgladac zwlaszcza ze kobita tez ma dostep 😇

Bronek

Pionier e-mobilności
Sprobuj odwrócić sytuacje?
:)

Ale z drugiej strony bym nie odpalał aplikacji gdy żona niezależnie dysponuje łącznie autem i sobą

a jak wracam z "delegacji" to dzwonię na kilka godzin przed. Wietrzenie itp, choć gdybym był żoną to np Gucci pour Home bym kupował podwójnie

tokwi

Pionier e-mobilności
Właśnie mi weszła 2022.20.6
Dziwne z tym językiem polskim w nawigacji. Na początku nie było.
202D549C-9740-400E-8B76-DFA5A693F356.jpeg

Język polski pojawił mi się dopiero po ustawieniu opon i kół.
9FB6CF23-6F2A-43CB-8433-16E622808B32.jpeg
Jeszcze nie jechałem, ale jutro Wawa, w piątek okolice Kołobrzegu. To sobie posłucham. No i jeb..ć Turków.

Bronek

Pionier e-mobilności
,Mam 2022.20.5.1..a że mam FSD to zielona linia jest od dawna tylko, zmiana opon. Języka polskiego brak.
Nie ma go dla mnie znaczenia ( nie używam w nawigacji) ale smsy mogła by czytać.

Fixtor

Zadomawiam się
Też dostałem wczoraj 2022.20.6 i mam polski głos. Niska jakość tego głosu, ale być może z czasem poprawią :) Na pewno jest dużo lepiej niż czytanie nazw ulic przez angielski głos (y)