2022.40.1 - zmiany

chewbacca

Posiadacz elektryka
Światła długie działają genialnie! W końcu! Teraz to już pewnie tylko jakieś formalności (prawne, homologację czy coś) pozostały do uruchomienia matrixów (jeśli w ogóle planują je uruchomić) bo z programistycznego punktu widzenia wydaje się to banałem jak już automatyczne światła działają dobrze :) Potwierdzam też @viallos , @klata że w mieście światła długie się załączają ale tylko jak nikogo nie oślepiają. A dlaczego „niestety”? Nie powinny?

ciastek

Pionier e-mobilności
Potwierdzam też @viallos , @klata że w mieście światła długie się załączają ale tylko jak nikogo nie oślepiają. A dlaczego „niestety”? Nie powinny?
Prawo o ruchu drogowym:
Art. 51. 3. W czasie od zmierzchu do świtu, na nieoświetlonych drogach, zamiast świateł mijania lub łącznie z nimi, kierujący pojazdem może używać świateł drogowych, o ile (…)

Bronek

Pionier e-mobilności
Nic nie przebije podprogowego przekazu z wczoraj w tekście Pana Łukasza Bigo, kiedy to u mnie po przeczytaniu świeżo opubliwanego przez Niego artykułu o homologawaniu Plaidow w Europie, zabrzmiał telefon z info o tym że mam termin odbioru i fakturę. Anioł zwiastujący?

krzyss

Pionier e-mobilności
Nic nie przebije podprogowego przekazu z wczoraj w tekście Pana Łukasza Bigo, kiedy to u mnie po przeczytaniu świeżo opubliwanego przez Niego artykułu o homologawaniu Plaidow w Europie, zabrzmiał telefon z info o tym że mam termin odbioru i fakturę. Anioł zwiastujący?
Ale jak to ? DZWONILI DO CIEBIE Z TESLI ?
Nie moze byc… ciekawe czy da sie oddzwonic na ten numer ;)

Michal

Moderator
Po 700k zadzwonią, a na jakieś marne 300k spluną :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie nie, TESLA się tak nie zniżyła, miałem pod wpływem artykułu wizję i zakomunikowałem wydzierając się przez cały dom, że chyba coś ruszyło, żona odpaliła apke i dała mi sygnał.
A opaliła bo chciała ogrzać auto przed wyjazdem i takie to zbiegi okoliczności. Dziwne ale prawdziwne
Skrót kłamliwy aczkolwiek myślowy :)

Last edited: