2023.12.X

masterolo

Nowy na Forum
Nie oczekuje hamowania przy prędkości 2kmh, ale nic nie piszczy, nic na ekranie co wygląda na mierzenie odległości się nie pojawia.

masterolo

Nowy na Forum
Nie oczekuje hamowania przy prędkości 2kmh, ale nic nie piszczy, nic na ekranie co wygląda na mierzenie odległości się nie pojawia.
Dobra, restar ekranu nic nie dał. Napisałem w apce w mojej wizycie serwisowej, że nie działa i po 2h info, że zrobili. I działa;) Strasznie jeszcze dziwnie to działa, ale liczę, że to ogarną z czasem.

solik

Pionier e-mobilności
czy wylaczona opcja "przyspieszenie z uwzglednieniem przeszkod" wplywa na automatyczne hamowanie przy cofaniu? mam ta opcje wylaczona bo mi czasem zmula przyspieszenie a w rwd nie zawsze ta trakcja jest taka jaka bym chcial :)

Michal

Moderator
czy wylaczona opcja "przyspieszenie z uwzglednieniem przeszkod" wplywa na automatyczne hamowanie przy cofaniu? mam ta opcje wylaczona bo mi czasem zmula przyspieszenie a w rwd nie zawsze ta trakcja jest taka jaka bym chcial :)
Tak "zamula".

Pabloss

Posiadacz elektryka
Panowie mam pytanie bo uaktualnienia wchodzą, a co z aktualizacją map. Jak to jest w Tesli? czy one udostępniane są wraz z aktualizacją oprogramowania czy oddzielnie?

Michal

Moderator
Wchodzą mniej więcej raz na pół roku niby oddzielnie ale tak naprawdę razem :p
(nie ma w notatkach o aktualizacji ale są nowe mapy)