2023.20

Piernik

Posiadacz elektryka
Ja mieszkam w okolicach Poznania. To jak mnie chciała doprowadzić do punktu w centrum to jakiś dramat. Wczoraj do innej wsi podobnie. Wcześniej było Ok.

Maruda

Zadomawiam się
U mnie się poprawiło, bo pojawiły się nowe trasy. Bronek pewnie się szlaja po jakiś zakamarkach Koszalina i dlatego go tak wywodzi w pole ;)
Właśnie sprawdziłem i już widzi odcinek S17 na Wschodniej obwodnicy Warszawy... tzn widział wcześniej tylko prowadził zygzakiem a dzisiaj już prowadzi trasą... Odcinek Okęcie Tarczyn nadal prowadzi starą trasą... Może ta wersja 2023 coś zmieni... bo aktualnie mam wersję 2022 mapy.

Michal

Moderator
Moim zdaniem już weszła 2023, bo właśnie pojawiły się drogi z początku roku, ale nie podbili wersji w aplikacji. Zostaje czekać, pewnie kolejne pół roku na nowy updejt ;)

Maruda

Zadomawiam się
U mnie po aktualizacji zniknęły wszystkie zapisane lokalizacje, w tym dom. Zauważyłem po tym jak sentry mode było włączone po zaparkowaniu w garażu. Miał ktoś podobnie?
U mnie wszystko zostało. A przy okazji, raz odpalił mi się alarm (zamknąłem "przypadkiem" żonę w samochodzie na mieście) doświadczyła szoku jak odpaliło na maxa muzykę w środku... deko trwało jak wygrzebałem telefon z kieszeni i odpaliłem mapkę aby to wyłączyć. Nie mogę wykasować nagrania z tego momentu, tzn kasuję, ono znika z listy ale jak pojawiają się nowe następne nagrania to zawsze jako pierwsze jest to wykasowane jak odpaliło alarm... to tak dla potomności Tesla zostawia alarm z "intruzem" w środku?

Maruda

Zadomawiam się
U mnie zostało na amen nagranie z warsztatu jak smarowali przegub. Nie do wykasowania
Jak format nie pomoże to znaczy że ona to z pamięci wew. przywraca... Ale w moim przypadki to po latach będę mógł się z żoną pośmiać z jej reakcji... ale to parę lat musi jeszcze minąć zanim przywrócę jej te wspomnienia. :unsure: No a u Ciebie to jako dodatek do gwarancji na usługę.