Zamówię 3![]()
Order Tesla Products with Kamil's Referral
Use my referral link to purchase a Tesla product or schedule a Demo Drive and get up to $1,000 off and other exclusive benefits.www.tesla.com
Zamówię 3![]()
Order Tesla Products with Kamil's Referral
Use my referral link to purchase a Tesla product or schedule a Demo Drive and get up to $1,000 off and other exclusive benefits.www.tesla.com
też tak mam, super sprawa, a to weszło dopiero od tego update?Wczoraj zauważyłem, że jeśli fotel pasażera pusty - nie pokazuje się ikona podgrzewania i temperatury.
View attachment 11632
wydaje mi się że nie, bo już wcześniej to miałem.też tak mam, super sprawa, a to weszło dopiero od tego update?
co do Tesla Vision, używam dalej i widzę że jak przejeżdżam przez krawężnik z posesji na drogę publiczną to już nie krzyczy STOP
dużo rzadziej przy ruszanie ze skrzyżowania za innym autem rysuje linie i uznaje ją za przeszkodę, tzn linie rysuje ale lepiej reaguje, gdy pojazd odjeżdża i ja ruszam
parkowanie w garażu też dużo lepsze dokładniej rysuje linie i nie naparza ciągle STOP STOP
Ja również to miałem już w poprzedniej wersji.wydaje mi się że nie, bo już wcześniej to miałem.
A masz tam jakiś napis na rejestracji? Da się tak?Wyświetlanie miejsc dla niepełnosprawnych to coś nowego?
View attachment 11663
Szkoda że nie wcześniej, bym nie zaliczył "złego dotyku" że ścianą w garażu podziemnym.mam od kilku dni w TMY 2023.20.4.1 i powiem wam.... że tesla vision działa DUŻO sprawniej
to co było w pierwszym wydaniu wołało o pomstę do nieba, teraz jest już naprawdę dobrze!
Nie. Taki żart. xDA masz tam jakiś napis na rejestracji? Da się tak?