mm-tesla
Posiadacz elektryka
da się, ale nie ustawiałem, bo wymagało to restartu.i da się już ustawić dużą czcionkę ?
da się, ale nie ustawiałem, bo wymagało to restartu.i da się już ustawić dużą czcionkę ?
da się. mnie się podobai da się już ustawić dużą czcionkę ?
Przejechałem się ostatnio na jazdach testowych i potwierdzam. Ten dodatkowy ekran tylko wkurza, jest mało czytelny, nieintuicyjny, nie jest dotykowy.W Xsach nie ma programowania funkcji bombla lewego i nie ma trzcionki.
W ogóle piepszyć ten ekran za kierownicą, chciałbym lepiej aby była funkcjonalność taka jak w Y i 3.
Ten ekran może jest pożądany u tych co to ich pierwsza Tesla, ale po 3 i Y to zbędna rzecz.... Wg mnie oczywista
W starych S i X ten ekran był super, ale to co w nowych to jakaś pomyłka…W Xsach nie ma programowania funkcji bombla lewego i nie ma trzcionki.
W ogóle piepszyć ten ekran za kierownicą, chciałbym lepiej aby była funkcjonalność taka jak w Y i 3.
Ten ekran może jest pożądany u tych co to ich pierwsza Tesla, ale po 3 i Y to zbędna rzecz.... Wg mnie oczywista
Przekonałeś mnie - dzisiaj zainstalujęmam od kilku dni w TMY 2023.20.4.1 i powiem wam.... że tesla vision działa DUŻO sprawniej
to co było w pierwszym wydaniu wołało o pomstę do nieba, teraz jest już naprawdę dobrze!
Może sugeruję się Twoim wpisem, lecz mam wrażenie, że 2023.20 chętniej proponuje miejsce do automatycznego parkowania. Nawet w trakcie manualnego parkowania. TM3LR z USS.mam od kilku dni w TMY 2023.20.4.1 i powiem wam.... że tesla vision działa DUŻO sprawniej
Tak faktycznie, teraz skacze już w granicach +/- 15 cm, przy stojących pojazdach w korku, wcześniej skakało nawet +/- 30cm.mam od kilku dni w TMY 2023.20.4.1 i powiem wam.... że tesla vision działa DUŻO sprawniej
to co było w pierwszym wydaniu wołało o pomstę do nieba, teraz jest już naprawdę dobrze!