2023.26

Bronek

Pionier e-mobilności
Chwila poprawy i znow mam 50 na 90, jakby bylo to wahadło raz tak raz siak. Mapy ponownie lipa, tam gdzie jeżdżę
Dokladnie to miejsce zjazdu z S6 Kołobrzeg - Ząbrowo, winno byc 90km/h aponownie po kilku dniach normalność jesg 50. Zawsze jak bylo normalnie to włączałem AP na kilkanascie minut i jechalem sobie np 98 km/h mogąc zastanowić się nad swoim życiem.
Teraz ponownie muszę cisnać pedał gazu, aby przełamałam Autopilota.
Dziwne bo to chyba 4ty raz jak po aktualizacji map bywa dobrze po czym powraca ten sam błąd? .

Last edited:

ELuk

Pionier e-mobilności
U mnie też masakra z tymi ograniczeniami, No i algorytm nawigacji zgłupiał, bo często wyznacza abstrakcyjne trasy…
Jest Tesla jest zabawa.., ale normalny/standardowy użytkownik może tego nie przetrwać. 😉🤣

krzyss

Pionier e-mobilności
U mnie też masakra z tymi ograniczeniami, No i algorytm nawigacji zgłupiał, bo często wyznacza abstrakcyjne trasy…
Jest Tesla jest zabawa.., ale normalny/standardowy użytkownik może tego nie przetrwać. 😉🤣
No slabo jest :( pierwszy raz od 2 lat sprawdzam na telefonie ktoredy jechac. Tesla podaje jakies idiotyczne trasy, zeby zapszczedzic minute proponuje 15km dluzsza trase…

marco_25

Pionier e-mobilności
No slabo jest :( pierwszy raz od 2 lat sprawdzam na telefonie ktoredy jechac. Tesla podaje jakies idiotyczne trasy, zeby zapszczedzic minute proponuje 15km dluzsza trase…
+1 ode mnie. Po ostatniej wycieczce objazdowej po Bieszczadach zafundowanej przez tesle teraz obowiązkowo google maps w komórce. Zaczynam tęsknić za CarPlay :( oby szybko to poprawili.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
I to wszystko teraz, kiedy czekam na odbiór MY ... 🤨