Raczej przygotowanie pod płatne API. https://www.notateslaapp.com/news/1...rd-party-services-to-start-charging-for-usageWygląda jakby zespół security przygotowywał infrastrukturę pod brak zaufania do pracowników. Domyślnie zablokowane debugowanie, itd.
Tak widziałem ten fork, nie chce go używać na razie ale myślę że niedługo zmiany wejdą do głównego projektu.
Ale widziałem jakiś edge build kontenera dockerowego z przed trzech dni. Ostatnio stabilny był pięć miesięcy temu to może faktycznie trzeba przejść na tego forka. Chyba, ze ktoś inny przejmie projekt.Poczytaj sobie issues w głównym repo. Autor póki co nie odzywa się i nie wykazuje aktywności od kilku miesięcy, chyba od czerwca.
TeslaMate to od kilku miesięcy używam jako docker prosto z mastera, nie czekam na release.Ale widziałem jakiś edge build kontenera dockerowego z przed trzech dni. Ostatnio stabilny był pięć miesięcy temu to może faktycznie trzeba przejść na tego forka. Chyba, ze ktoś inny przejmie projekt.
Sam go budujesz czy jest jakiś automatyczny build na docker hub?TeslaMate to od kilku miesięcy używam jako docker prosto z mastera, nie czekam na release.
My tu gadu-gadu a przed chwilą oficjalny release wyszedłSam go budujesz czy jest jakiś automatyczny build na docker hub?