2023.38

elektryk

Pionier e-mobilności
Ja mam takie pytanie, nie wiem czy to dotyczy 2032.38.6, czy może czegoś innego ale ostatnio (możliwe że po update do tej wersji) zaczęły my się same domykać wszystkie szyby co słychać mocno i o ile przy zamykaniu samochodu to chyba było już wcześniej, to teraz się domykają przy ruszaniu (zmianie biegu na D), też tak macie?

daniel

Señor Meme Officer

daniel

Señor Meme Officer
A co to ? ktoś korzystał?

View attachment 14537
Pewnie niewidzialna wycieraczka. Do tego nie trzeba się umawiać w serwisie. Tylko w instrukcji przestrzegają, żeby nie nakładać na przednią szybę, żeby nie zakłócać tego co widzi kamera.

ducarider

Posiadacz elektryka
Polecam z Turtle Wax niewidzialna. Za 60 ziko macie na 10 samochodów. Sam stosuje już od dawna na boczne szyby. Mróz zdecydowanie mniej osiada. Szyby czyste. Działa przynajmniej 2 lata. w Tesli zrobiłem wszystko oprócz przedniej. Roboty na godzinę

chewbacca

Posiadacz elektryka
Polecam z Turtle Wax niewidzialna. Za 60 ziko macie na 10 samochodów. Sam stosuje już od dawna na boczne szyby. Mróz zdecydowanie mniej osiada. Szyby czyste. Działa przynajmniej 2 lata. w Tesli zrobiłem wszystko oprócz przedniej. Roboty na godzinę
Ale to tylko od zewnętrzne strony rozumiem?
Czy smarowanie tym wewnętrznej strony (krawędzi, które stykają się z uszczelką) miałoby sens?:p

KrzysztofFly

Moderator
Ja w Tesli nie robiłem, z prostej przyczyny, moja ma fabrycznie na bocznych szybach powłokę i mimo wielu już myć i 25k przebiegu, cały czas działa :).