Pabloss
Posiadacz elektryka
normalnie nie dogodziszSzkoda że nie ma opcji 1x autopilot 2x tempomat. Jest tylko
1x tempomat 2x autopilot
lub
1x autopilot
normalnie nie dogodziszSzkoda że nie ma opcji 1x autopilot 2x tempomat. Jest tylko
1x tempomat 2x autopilot
lub
1x autopilot
Pewnie niewidzialna wycieraczka. Do tego nie trzeba się umawiać w serwisie. Tylko w instrukcji przestrzegają, żeby nie nakładać na przednią szybę, żeby nie zakłócać tego co widzi kamera.
Ale to tylko od zewnętrzne strony rozumiem?Polecam z Turtle Wax niewidzialna. Za 60 ziko macie na 10 samochodów. Sam stosuje już od dawna na boczne szyby. Mróz zdecydowanie mniej osiada. Szyby czyste. Działa przynajmniej 2 lata. w Tesli zrobiłem wszystko oprócz przedniej. Roboty na godzinę
Ja w Tesli nie robiłem, z prostej przyczyny, moja ma fabrycznie na bocznych szybach powłokę i mimo wielu już myć i 25k przebiegu, cały czas działaPolecam z Turtle Wax niewidzialna. Za 60 ziko macie na 10 samochodów. Sam stosuje już od dawna na boczne szyby. Mróz zdecydowanie mniej osiada. Szyby czyste. Działa przynajmniej 2 lata. w Tesli zrobiłem wszystko oprócz przedniej. Roboty na godzinę
Tak jak mówisz. Trzeba otworzyć i posmarować koncowkiAle to tylko od zewnętrzne strony rozumiem?
Czy smarowanie tym wewnętrznej strony (krawędzi, które stykają się z uszczelką) miałoby sens?![]()