2023.6.9 i Park Assist dla aut bez USS

Michal

Moderator
Nie słuchałeś o czym mówiła albo ona nie wiedziała o czym mówi. Raczej to pierwsze.
Kilkanaście minut zajmuje kalibracja kamer do działania autopilota.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Nie słuchałeś o czym mówiła albo ona nie wiedziała o czym mówi. Raczej to pierwsze.
Kilkanaście minut zajmuje kalibracja kamer do działania autopilota.
Ładowanie autopilota sygnalizowane jest ikonką kierownicy, wokół niej jest pasek postępu, ładuje się to podczas jazdy, jakieś 20min

mm-tesla

Posiadacz elektryka

Bronek

Pionier e-mobilności
Z Teslami , będzie jak ze smartfonami, wielu będzie miało , ale dla tylko wysłania smsa , a o 1000cu innych możliwości nie ma mowy, aby je wykorzystać .

Przyrastać będzie liczba kierowców dla których mnogość możliwości i nietypowość tego przedmiotu będzie stwarzala coraz więcej problemów albo nie będzie ich nawet interesowała . To nie jest zarzut, ale tak jest , elektryki są po prostu samochodami.
Zauważam , że wcześniej kupowali je ludzie bardziej znający to, w co się pakują .

Teraz będzie więcej niecierpliwych i zaskoczonych, wręcz zdziwionych , że jak to ? Ja chcę i tyle , bo obiecali , a ja zapłaciłem ! Umowa zaś jest napisana maczkiem i z niedomówieniami i tego nie gwarantuje ...Gdyby tak było, to nie byłoby już Tesli , prawnicy by ją zjedli..
Trzeba brać np Nissana - on 5 lat nic nowego nie wprowadził , to nikt nie wymaga niczego tylko aby jechał .

Last edited:

daniel

Señor Meme Officer
chciałem ściągnąć kilka gier dzieciom i też nie szło
Czy mi się wydaje czy gry można instalować w S i X, a 3 i Y mają stały zestaw gier do których nie można instalować nowych? Od czasu do czasu dochodziła nowa gra, ale teraz wachlarz jest tak szeroki, że ciężko coś dodać, żeby się nie dublowały. (Może brakuje jakiegoś mordobicia na dwa pady.)

ypl

Pionier e-mobilności
Dzisiaj wyjechałem sobie trochę polatać i wstąpiłem na małe zakupy do Galerii Młociny. Parkowanie, jak tu pisali niektórzy, bez czujników też można i się da, a jakże, ale jak parkowałem dzisiaj na tych ciasnych miejscach pomiędzy autami, to pomyślałem sobie, że wszystko można, oczywiście bez czujników i widoku 360 też się da, ale to trochę jest na takiej samej zasadzie jakby Elon zamontował nam pedały i żeby tesla jechała trzeba by było pedałować. Ktoś by zapytał po co te pedały skoro i bez tego pojedzie, no bo ktoś miał taki kaprys i trzeba pedałować, i na takiej samej zasadzie ja dzisiaj jak parkowałem to poczułem, że ktoś miał taki kaprys, i pomimo, że za niewielkie pieniądze można to było zrobić dużo lepiej, to niestety musimy pedałować żeby jechać ...
Jeżeli w dużo większym cybertrucku też taki kaprys będzie no to niestety jako daily nie dam rady tego auta użytkować, wiadomo, zawsze można jechać na koniec parkingu i zazwyczaj tak robię, ale dzisiejszy dzień pokazał, że na końcu parkingu też miejsc nie było i trzeba było jakiegoś pojedynczego slotu poszukiwać. Z resztą w ciągu dnia na mieście też pojedyncze miejsca wolne często tylko.

Michal

Moderator
Jak kupisz Cybertrucka, to w galerii młociny będziesz pewnie musiał zaparkować przy rampie dla dostaw, bo to koromysło się przecież nigdzie w europie nie będzie mieściło :ROFLMAO: