2024.14

Bronek

Pionier e-mobilności
Idzie mi do Xsa nowego ale z czujnikami. Zobaczę co to zmieni?
Do tej pory jak parkował to robił to wolno i dobrze ale nie zawsze chciał parkować. Dawniej parkował gorzej ale próbował częściej
Ale w opisie aktualizacji nic o tym parkowaniu nie mam, czyli może nie być?

Last edited:

Kszychu

Pionier e-mobilności
Do tej pory jak parkował to robił to wolno i dobrze ale nie zawsze chciał parkować. Dawniej parkował gorzej ale próbował częściej
Nowe parkowanie jest na branchu FSD

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
2024.14.5?

Dostaniesz możliwość zmiany starych wizualizacji parkowania opartych o czujnikach na Park Asisst Vision Only czyli te fikuśne wizualizacje parkowania.

Bronek

Pionier e-mobilności
14.3 na razie plus gry.
Jedno co mnie cieszy to przeglądarka na całym ekranie, da się szczypać czego nie było w tych pośrednich sposobach.
Radary są do wybrania dźwiękowego powiadamiania. Porównam z Yanosikiem

Jest ten raczej głupi sposób i lekko niepewny otwierania bagażnika. Nie ufam, bo mi przywali w drzwi garażowe. Jest wiele sytuacji jak np gadanie z sąsiadem obok auta itp...
Media i ich sterowanie itp mnie nie interesują. Używam ale nie przeżywam tego.

Tyle na razie.
Sprawdzę to parkowanie ale nie widzę jakiś wyborów w tej wersji dla X

20240507_082752_copy_1383x743.jpg

Last edited:

poochaty

Posiadacz elektryka
Wygląda na to, że informuje o wjeździe do strefy, ale na tym się kończy asysta.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Jedno co mnie cieszy to przeglądarka na całym ekranie, da się szczypać czego nie było w tych pośrednich sposobach.
No to Elon nie poszalał, bo ja korzystam cały czas z "szerokoekranowej" przeglądarki wchodząc do niej przez Youtube.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Bagaznik nie działa pomimo ustawień skanowania ciagłego. generalnie pierdoly .Przegladarka cieszy i sygnal radarów
Napisane jest że wymaga iPhona w jakiejś wersji wiec może na Androidzie nie działa:) U mnie właśnie się zainstalowało.

EDIT: Requires iPhone 11+ and Tesla app 4.31.0+. A future update will extend this feature to Android users.

Last edited:

Michal

Moderator
Napisane jest że wymaga iPhona w jakiejś wersji wiec może na Androidzie nie działa:) U mnie właśnie się zainstalowało.
Na razie na androidzie nie działa, ma działać w kolejnych updejtach.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
14.3 na razie plus gry.
Radary są do wybrania dźwiękowego powiadamiania. Porównam z Yanosikiem

Jest ten raczej głupi sposób i lekko niepewny otwierania bagażnika. Nie ufam, bo mi przywali w drzwi garażowe. Jest wiele sytuacji jak np gadanie z sąsiadem obok auta itp...
Media i ich sterowanie itp mnie nie interesują. Używam ale nie przeżywam tego.

Tyle na razie.
Sprawdzę to parkowanie ale nie widzę jakiś wyborów w tej wersji dla X

View attachment 17589
wersja wyboru jest podobno w 14.5, wczoraj poszedł rollout wiec pomyślałem, że może dostałeś