2024.14

Bronek

Pionier e-mobilności
widoczek zrobił się ładny na tym ekranie centralnym ale ma kłopot z wyborem miejsca gdy stoja auta , parking nieznany a lini wyraznych brak . Badziew wersja kolejna :) a la Tesla
Musze potrenować .

zibizz1

Pionier e-mobilności
A wie ktoś dlaczego ten automatycznie otwierany bagażnik nie jest dla TMY?
Bo Y jest starszy i nie ma UWB. Wskazuje na to wymaganie iPhona 11. Więc na Androidzie będzie wymagało raczej tych nowszych i droższych modeli

Bronek

Pionier e-mobilności
Mnie ucieszyło przypadkiem że zobaczyłem sporo całkiem jak u nas mocnych ładowarek w okolicy 150km. Może były i wcześniej, ale akurat ja nie potrzebowałem ?

20240507_203639-COLLAGE_copy_2556x1920.jpg

rawier

Posiadacz elektryka
Mnie ucieszyło przypadkiem że zobaczyłem sporo całkiem jak u nas mocnych ładowarek w okolicy 150km. Może były i wcześniej, ale akurat ja nie potrzebowałem ?

View attachment 17612
Wstąpił do piekieł, po drodze mu było ;) a tak przy okazji - może @Bronek będziesz w stanie odpowiedzieć - te Greenway'e w Koszalinie to często są niedostępne? Od jakiegoś czasu sprawdzam i losowo wyświetlają się na szaro... W lipcu się wybieram w Twoje strony i trochę posucha może być jak parę samochodów się ustawi a będzie po dzieleniu po 70kW kapało...

Bronek

Pionier e-mobilności
To zadupie centralnopomorskie. Ale trochę już jest DC.
Ad rem, nigdy się nie ładowałem bliżej jak 1x w Słupsku, Gdańsku.... W Koszalinie jest kilka DC.
Ale nie pomogę, bo Koszalin od Kołobrzegu to tak max 40+km. A jabym na pusto dojechał, to syn tam mieszka i ma 3 fazy i wallboxa.
To jakbyś mnie spytał o wolne miejsca w hotelach. W obu przypadkach nie korzystam bo... widomo.
Nawet nie wiem gdzie są ładowarki w Kołobrzegu, a do tego jak tam nad morzem :) w ostatnich 2 latach? Bo nie lubię - szumi skubane i piach w buty włazi.

zibizz1

Pionier e-mobilności
2024.14.3 - dużo gorzej działa kluczyk w telefonie. W Y było trochę słabo, po przesiadce na X znacznie lepiej a w tej aktualizacji jest tragedia, gdyby się z 2 razy nie otworzył to bym myslał że wcale nie działa ale potrafi zadziałać. Jeszcze zresetuje telefon i samochód i zobacze czy się poprawi ale obecnie jest słabo. No i wyłącze hands-free trunk bo może on próbuje sie tym ultra wideband komunikować

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie Samsung kilkuletni na Androidzie OK
Podobnie z zegarkiem ale tu czasem muszę zegarek wybudzić.
Mam też pilota i tu bywa opóźnienie.
Lekko głupieje jak telefon, pilot i zegarek na raz. Wygrywa telefon

Last edited: