Tesla software update 2024.14.3 includes Visual Updates, Audible, Hands-Free Trunk, Preview of Sentry Mode Recordings, Trip Progress Bar, Spotify Queue and Playback Speed, Better Route Available, Wiper Controls, Other Updates, Auto Shift (Beta), Speed Camera Chime, Average Speed Zones, Adaptive...
Ja od listopada kreciłem już kółkiem aby zmieniac predkość wycieraczek. Co zwróciło moją uwagę w modelu X a oczy mnie przeczytałe wcześniej:
- wizualizacja jest rzeczywiście bardziej szczegółowa, są światła kierunkowskazów, światła stopu
- kamera cofania w trakcie biegu wstecznego, można właczyć fullscreen(w prawym górnym rogu), na 17 calowym ekranie robi wrażenie, no i wtedy zaczyna już jakości/rozdzielczości w kamerze brakować
- dzieciaki zwróciły uwagę że okienka które nachodzą na mapę sa teraz troche przezroczyste, rozmazana mapa przebija, wczesniej chyba nie było tego
Ponowne uruchomienie telefonu(Android) pomogło na problemy z otwieraniem
W X wycieraczki sterowane bomblem są od dawna i obecnie niestety w tak słoneczne dni jak dziś potrafiła sobie poszorować. Zapominam ustawiać na "wyłączone"
Parkowanie po aktualizacji jest moim zdaniem wolniejsze, ale podejmuje bardziej ryzykowne manewry "na styk" i potrafi zrezygnować.
Jutro przyjrzę sie w/w ekranowi itd, bo tego nie zauważyłem
Nie miałem jeszcze okazji dobrze potestować, ale wczoraj nie mogłem dojrzeć, która jest godzina. Przy wizualizacji na całym ekranie godzina zasłaniana jest mapą i nie mogę dojrzeć (szczegół, że wzrok już nie ten). Ogólnie dużo zmian na plus.